Kan Džinović radosno obilježava tu prigodu. Posljednjih tjedana obitelj Džinović prolazi kroz izazovno i zahtjevno razdoblje. Nakon objave odluke Harisa i Meline Džinović da raskinu 22-godišnji brak, nastala je ludnica medijske pažnje koja je zahvatila i njihovu djecu. Prema riječima Harisa Džinovića, Kan je izrazio nezainteresiranost za ponovni susret s majkom. Između njih je dva mjeseca izostala komunikacija. Haris Džinović, koji sa kćerkom i sinom živi u vili Senjak, napomenuo je da se Melina u međuvremenu preselila iz iste kuće.

  • No, nakon duljeg vremena, dom obitelji Džinović ponovno je ispunjen veseljem i dobrim željama. Đina Džinović oglasila se na Instagramu i objavila ovu uzbudljivu vijest. “Želim svom tati sretan rođendan”, rekla je. Danas Kan Džinović, koji je procvao u markantnog mladića, slavi 19. rođendan. Za razliku od svoje sestre, uspio je ostati podalje od očiju javnosti, ostavljajući javnost nepoznatom za njegov izgled. Govoreći o sinu i kćeri, Melina Džinović izrazila je zadovoljstvo njihovim ponašanjem, ističući da su kao i svaka druga djeca. Ne brine je o njihovom temperamentu, jer pokazuju tipično ponašanje i bave se aktivnostima koje su uobičajene među njihovim vršnjacima. Ostaje neizvjesno jesu li roditelji bili nesposobni učinkovito komunicirati, čak i kada je riječ o proslavi rođendana njihova sina.

No, ono što je sigurno je da su pred slavljenikom bile dvije torte. Na jednom je bio istaknut broj 19, dok je na drugom pisalo “Sretan rođendan”. Puhajući svjećice na svoj rođendan, Kan Džinović zaželio je, nedvojbeno, jedinstvenu želju. Haris Džinović, poznati kantautor porijeklom iz Bosne i Srbije, proslavio se u sferi narodne muzike hitovima poput “I tebe sam sit kafano”, “Kako mi nijaješ”, “Laže mjesec” i ” Mustuhluk“, između ostalog.

  • Rođen 26. rujna 1951. godine u Sarajevu, Haris Džinović trenutno živi u Beogradu, gdje živi i radi zajedno sa suprugom Melinom (Galić) Džinović. Zajedno su blagoslovljeni kćerkom po imenu Đina i sinom po imenu Kan. Njegov glazbeni put započeo je tijekom 1970-ih, vremena koje je davno prošlo. Inauguracijski singl koji je snimio 1975. sadržavao je pjesme “Domovina” i “Želim tebe”. Nakon ovog debija uslijedili su singlovi kao što su “Jedan dio mog života”, “Nema više stare majke”, “Gdje su naši dani” i “Slobodanka”. U mjesecu kolovozu 1977. godine objavljuje pjesnička djela “Dođi večeras” i “Pjesma mojoj zemlji”, a tri godine kasnije izdaje “Moja domovina”. Godine 1981. Džinović je zajedno sa svojom braćom Stevom, Brankom i Ljubomirom Pavlovićem osnovao glazbeni ansambl Sar e Roma.

Njihovi nastupi su se uglavnom sastojali od romskih pjesama, a iste godine su predstavili i svoj prvi album pod nazivom “…Kao Cigani”. U idućih pet godina objavili su još dva albuma – “Kiko, kiko” i “Ciganske pjesme”. Nakon toga Haris je krenuo u solo karijeru, otisnuvši se samostalno u glazbenu industriju. Njegov solo album prvijenac pod nazivom “Ostariću, čeču znati” pušten je u prodaju 1989. godine.

  • Uz naslovnu pjesmu na albumu su se našle pjesme poput “Sjećaš li se te noći”, “Ostavljaš me”, “Hladno je , ugrij me” i “Rano je za tugu”, između ostalih. Dvije godine kasnije, predstavio je još jedan album na kojem su bile pjesme poput “Poznačeš me”, “Nek bude zlasta časa” i “Dajte vina, hoću lom”. Obje ploče izazvale su značajnu pažnju, a Haris Džinović brzo je osvojio srca publike širom bivše Jugoslavije. Kako je izbio rat u Bosni i Hercegovini, sklonio se najprije u Austriju, a zatim u Francusku. U Parizu je vodio restoran dok se prepuštao glazbi isključivo radi osobnog zadovoljstva. Godine 2000. oduševio je svoje vjerne fanove novim albumom na kojem su se našle pjesme poput “Ako možeš suzu pustiti”, “Laže mješ”, “Kako mi nedostaješ” i “Opet sam u birtiji”.