Iznenađujućim spletom događaja javnost je upoznala s novim partnerom Jovane Jeremić, čiji je identitet do sada uspjela čuvati u tajnosti. Ipak, zahvaljujući fotografiji koja je procurila na njezin Onsa Instagram profil, otkriveni su detalji o njezinom odabranom pratitelju. Zanimljivo, on je od Jovane stariji čak 14 godina. “Dopustite mi da vam predstavim Dragana Stankovića, tako se zove. Važno je napomenuti da moja odluka da budem s njim nije bila samo temeljena na njegovom statusu, već i na okolnostima koje su ga dovele do toga da postane jedan od najuspješnijih poslovnih ljudi u Srbija”, rekla je Jovana u jednoj od svojih prvih izjava na tu temu.

Bili smo prisutni na svadbi Miloša, najstarijeg Draganovog sina, i njegove prelijepe nevjeste Marije u nedjelju, 10. prosinca. Bila je to dvostruko radosna prilika jer je ujedno obilježila i krštenje njihove kćeri Milice. Pridružili smo se veselju, proslavili smo i vjenčanje i Miličino krštenje. Jovana je izrazila svoju srdačnu zahvalnost na ogromnoj podršci i dobrim željama, iskoristivši priliku da predstavi svog dragog partnera, Dragana, koji drži cijenjenu poziciju kao najveću ljubav u svom životu.

Javnost je od početka bila zaokupljena njihovom ljubavnom pričom, a Jeremić je nedavno otkrio nevjerojatne sličnosti između nje i njezinog novog pratitelja. Jovana Jeremić je na televiziji Informer samouvjereno ustvrdila da Dragan ima dušu i služi kao oličenje njenog identiteta. Dragan odražava Jovanu u svakom pogledu, od njihovog izbora prehrane do rutine vježbanja.

Njihove modne preferencije savršeno se poklapaju, budući da obje teže istim bojama i oblicima. Nadalje, njihov zajednički afinitet prema određenim vrstama automobila pokazuje njihov sličan ukus i interese. Jovana je ostala potpuno zatečena kada ju je Stanković iznenadio izuzetnom ogrlicom od 14-karatnog zlata, ostavivši je u čudu. Uzbuđenje voditeljice bilo je vidljivo dok je bacila pogled na dar, uzviknuvši “Lav moj!”, a “Kralj kruha” promišljeno je uključio posebnu posvetu za nju, s iskrenom porukom “Volim te” postavljenom pored ogrlice.