Sinčića je u utorak, 9. siječnja, rodila Ivana Malić, zaručnica Miloša Bikovića. 2021. premijera filma Južni vetar 2 – Ubrzanje u Beogradu označila je debitantski nastup Miloša Bikovića i Ivane Malić kao para. Njihovu vezu kasnije su potvrdili zajedničkom fotografijom na Instagramu. Tijekom ljeta srpski glumac Miloš Biković (35) ispričao je kako su se on i njegova partnerica Ivana Malić zaručili, no odlučili su da to ostane privatno.

Miloš Biković napravio je promišljenu gestu odabravši za svoju djevojku prsten ukrašen dragim kamenjem, a čini se da ga ona sada ponosno pokazuje noseći ga svakodnevno. U zajedničkoj objavi na Instagramu, par je podijelio svoju radosnu objavu: “Ispunjeni smo srećom dok se pripremamo krenuti na putovanje roditeljstva. Ovaj je trenutak nedvojbeno najznačajniji u našim životima. Iako smo ovu vijest namjeravali zadržati u tajnosti za sada su se stekle okolnosti koje nam nisu preostajale nego da to otkrijemo.

Iskreno cijenimo sve lijepe riječi i čestitke koje smo primili te molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i svetost naših osobnih života. Odmor uvjeravam vas da ćemo vam se obratiti kada budemo spremni dalje razgovarati o ovoj stvari.” Ove iskrene riječi Miloš je ispisao u rujnu uz fotografiju na kojoj je zabilježeno njihovo zajedništvo. Glumac je danas na društvenim mrežama oduševio svoje pratitelje podijelivši preslatki crtež koji izgleda kao da je nacrtan na njegovom ili tijelu njegove zaručnice. Umjetničko djelo prikazuje tri simpatična lika: muškarca, ženu i dijete.

Roditelji su primili niz čestitki prijatelja, poznanika i obožavatelja na Instagramu, uz iskrene želje hrabroj mami, ponosnom tati, a malom princu puno sreće. Naime, Ivana Malić, njegova zaručnica, dijete je rodila u privatnoj bolnici u Beogradu. Ivana je pozdravila dolazak sina koji je dobio iznimne ocjene medicinskih stručnjaka. Porod je protekao glatko, ostavivši i majku i bebu u izvrsnom stanju i dobrog raspoloženja.