Jedna od naših najzanimljivijih i najatraktivnijih voditeljica, Sanja Kužet, poznata po ulozi u showu “Zvezde Granda”, vrlo je cijenjena u branši. Ona je uz kolegu Voju Nedeljkovića nepokolebljiva podrška natjecateljima kroz svaku epizodu. Grand produkcija nedavno je otkrila uzbudljivu vijest o ovoj cijenjenoj voditeljici.

Nedavno je produkcija otkrila da Sanja Kužet, voditeljica showa, čeka dijete te da će se ostatak sezone povući kako bi se posvetila trudnoći i rodiljnom dopustu. Ulaskom u 2024. godinu, Grand produkcija ima uzbudljive vijesti za podijeliti! Sa zadovoljstvom javljamo da je naša cijenjena voditeljica Sanja Kužet trenutno na drugom mjestu i da sa suprugom Nemanjom Živojinovićem čeka sinčića! Kako je Sanja trenutno u četvrtom mjesecu trudnoće, napraviće pauzu od voditeljske uloge “Zvezde Granda” kako bi se posvetila svom putu ka majčinstvu. Od srca čestitamo Sanji i Nemanji koji željno iščekuju dolazak svog mališana u našu proizvodnju!

Govornica je ponosna što je majka dvojice dječaka, Andrije koji trenutno ima 14 godina i Strahinje koji će uskoro napuniti šest godina. U prethodnom braku dobila je starijeg sina Andriju, a sa sadašnjim suprugom ima sina Strahinju. Nadalje, željno iščekuju dolazak drugog djeteta. Sanja i njezin suprug Nemanja Živojinović, direktor marketinga jedne automobilske kuće, uživaju u veselom i skladnom braku. Njihova ljubavna priča započela je u ranim dvadesetima, no nažalost, njihova veza tada nije uspjela pa su svatko krenuli svojim stazama.

Nakon našeg ponovnog susreta desetak godina kasnije, voditeljica je otkrila da smo bez muke zaobišli proces upoznavanja i bilo kakve predrasude te tako sve pojednostavili. Nemanja, Sanjin suprug, ima jaku averziju prema javnom eksponiranju, a zajedno su odlučni u čuvanju privatnosti svoje obitelji. Sanja je svojedobno izrazila odluku o razdvajanju privatnog i poslovnog života, istaknuvši kako su svi njezini profili na društvenim mrežama posvećeni njezinom profesionalnom radu, u skladu sa zajedničkom težnjom njezine zajednice. Ima duboku osobnu privrženost ovom aspektu svog života i oprezna je u otkrivanju previše sebe.