Sanja Kužet, poznata po svojoj zapanjujućoj prisutnosti, nedavno je objavila trudnoću, što znači da je gledatelji u dogledno vrijeme nažalost neće moći vidjeti na televizijskim ekranima. Sanja i njen suprug Nemanja Živojinović već su duže vrijeme u blaženom braku i važe za jedan od najskladnijih parova u našoj javnosti.

Sanji, koja čeka treće dijete, a drugo s Nemanjom, liječnici preporučuju da u svoju rutinu uvede redovite šetnje. To joj ne samo da će pružiti dodatne mogućnosti da se poveže sa svojim voljenima i uključi u ugodne aktivnosti, već će joj također omogućiti da prioritet da svojoj obitelji. Sandra, sestra Sanje Kužet, ujedinjuje cijelu prethodnu rečenicu. Sanja i Sandra, kao najuža obitelj, svoju zajedničku ljubav prema prirodi često pokazuju kroz svoje planinarske avanture, što je vidljivo iz njihovih objava na društvenim mrežama.

Upustio sam se u uzbudljiv novi pothvat – planinarenje! U zadivljujućem nacionalnom parku Nera u Rumunjskoj, krenuo sam na umjereno zahtjevno putovanje od 20 km. U pratnji moje sestre, koja se pokazala kao savršeno društvo za ovu ekspediciju, uživali smo u prekrasnom krajoliku i okrepljujućem fizičkom naporu. Dok smo prolazili podmuklim kozjim stazama, prolazili kroz klance i istraživali tajanstvene špilje, adrenalin nam je rastao. Vrhunac putovanja bilo je osvajanje visećeg mosta, što se pokazalo kao težak test naše hrabrosti i otpornosti, što je i dokumentirao voditelj.

Dok je Sanja u drugom stanju, možda bi bilo primjerenije da se bave nešto manje napornim aktivnostima u odnosu na prethodno planinarenje. Sanjina sestra ima nevjerojatnu ljepotu sličnu njoj, no njihova fizička sličnost je minimalna. Već na prvi pogled vidljivo je da se njih dvoje međusobno potpuno razlikuju. Dok se Sandra može pohvaliti blistavom grivom plave kose, Sanja je uvijek bila prepoznata po svojim bujnim, tamnim pramenovima. Pomnijim ispitivanjem postaje očito da imaju zajedničke crte lica, posebice oči, unatoč početnim razlikama.