Razvod pjevačice Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića, nakon 24 godine provedene zajedno, ne prestaje brujati javnost. Danas, u udobnosti vlastitog doma, imaju dovoljno razloga za veselje. Naime, njihova kći Manuela danas slavi rođendan, a kako bi obilježili tu posebnu prigodu, Toni se oglasio na društvenim mrežama.

  • U znak slavlja javno je odao priznanje svojoj kćeri za rođendan objavom zajedničke fotografije, što mu je ona uzvratila dijeljenjem objave. – Želim sretan rođendan mojoj voljenoj princezi. Ona koja ima najdraže mjesto u srcu njenog oca – rekao je on, a Dragana je potom podijelila njihovu prekrasnu zajedničku fotografiju. Dragana je Manueli izrazila ljubav i rođendanske želje, od milja je nazivajući svojim suncem.

“Manuela, sretan rođendan! Volimo te više nego ikoga”, napisala je. Nakon više od dvadeset godina braka, Dragana je javno objavila odluku o razvodu koji je označio kraj njihove dugogodišnje veze. Danas smatram potrebnim otvoreno i pošteno govoriti javnosti, kao netko kome je u životu uvijek na prvom mjestu bila istinitost. Teška srca moram javiti da sam pokrenula proces razvoda.

  • S vremenom je moj odnos s Tonijem doživio značajne promjene, a posljednje tri godine vodimo odvojene živote. Naša fizička odvojenost samo je produbila emocionalnu distancu među nama i postalo je jasno da time što se prisiljavamo da ostanemo u situaciji koja više ne funkcionira, nanosimo više štete našim voljenima. Stoga smo donijeli tešku odluku da okončamo naš brak. Nepokolebljiv sam u privrženosti svojim principima i načinu života, kao što sam privržen svojoj obitelji i publici.

Tonija ću zauvijek visoko cijeniti kao oca svoje djece i kao nekoga s kim sam proveo mnogo prekrasnih godina. Rođena 18. siječnja 1968. u Kasidolu kraj Požarevca, Dragana Mirković etablirala se kao istaknuta ličnost balkanskog pop-folk žanra. S impresivnim rekordom od gotovo 10 milijuna prodanih albuma, vladala je glazbenom scenom tijekom osamdesetih i devedesetih, učvrstivši svoj status jedne od najprodavanijih umjetnica u bivšoj Jugoslaviji i Bugarskoj.

  • Njezina popularnost nadilazi granice, što se očituje u njezinim rasprodanim koncertima u Bugarskoj, Rumunjskoj i Bosni. Naime, ušla je u povijest kao prva srpska pjevačica koja je predvodila veliki solistički koncert u Turskoj. Osim svojih glazbenih postignuća, Dragana je poznata po svojim revolucionarnim i vizualno zadivljujućim glazbenim spotovima, koji često sadrže zamršenu koreografiju. Osim glazbenih nastojanja, uspješno se otisnula iu svijet filma te je ponosna vlasnica televizije “DM Sat”.

Prepoznata kao prava ikona, njezin utjecaj cijenjeni američki časopis “Billboard” usporedio je s utjecajem legendarnih umjetnica poput Madonne i Lady Gage. U njezinoj rodnoj Srbiji od milja je nazivaju “kraljicom zabavne glazbe” ili “Luče iz Kasidola”, naslov koji je inspirirao naziv njenog hvaljenog albuma “Luče moje” iz 2006. U sferi pop-folk glazbe na Balkanu, Dragana Mirković ističe se kao jedna od najistaknutijih i najslavnijih zvijezda.

  • Dragana Mirković, rođena 18. siječnja 1968. u Požarevcu, odrasla u obližnjem gradiću Kasidolu, odrasla je skromno u šesteročlanoj obitelji. Njezini najraniji susreti s glazbom sežu u djetinjstvo i djeda Dragutina koji joj je usadio duboku ljubav prema glazbi svojim melodijama na harmonici. Već s nepunih pet godina Dragana je pokazala svoje nadobudne glazbene sposobnosti naučivši svoju prvu pjesmu Devojka sokolu zulum čila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here