Snežana Đurišić je više od pola vijeka prisutna na estradnoj sceni i još uvijek je aktivna. Bila je tri decenije u braku sa pokojnim suprugom a nakon njegove smrti sreću je našla uz novog partnera. Prešućivana istina o cijenjenom ginekologu Vanji Miloševiću, koji je i inače dečko Snežane Đurišić, izašla je na vidjelo. Otkriveno je da ljubavni partner Snežane Đurišić, pjevačice narodne glazbe poznat  po iznimnom talentu , skriva svoj pravi identitet.

Snežana Đurišić i njezin voljeni partner Vanja Milošević godinama dijele duboku vezu, a cijelo vrijeme kriju tajnu o intrigantnom doktoru. Začudo, tajna Vanje Milošević, iako sasvim benigna, uspjela je zaokupiti pozornost lokalne javnosti. Jovan Milošević, renomirani ginekolog s dugogodišnjim predanim iskustvom, u kontaktu s javnošću radije ga prepoznaju po pseudonimu Vanja. Unatoč tome što je poznat kao Vanja, važno je napomenuti da je njegovo pravo ime Jovan Milošević.

Možda je iznenađenje, ali Snežanin partner se zapravo zove Jovan, a ne Vanja. Unatoč tome, vrlo malo ljudi zna njegovo pravo ime jer je već duže vrijeme poznat kao Vanja. Čak ga i najbliži prijatelji i kolege nazivaju nadimkom, a ne imenom, a on se tome ne buni.

Oko partnera Snežane Đurišić, kako kaže upućeni izvor  vlada tajnovitost, što daje dodatnu intrigu jer više voli da ga oslovljavaju nadimkom. Taj izbor drugi poštuju, stvarajući zajedničko sudjelovanje u enigmi koja okružuje njegovo ime. Doktor Milošević je u izjavi za medije t potvrdio da ga, iako mu je ime Jovan, od malih nogu zovu Vanja. No, valja napomenuti da njegova majka zadržava korištenje njegovog punog imena samo za trenutke ljutnje, dok ga svi ostali oslovljavaju njegovim nadimkom.