Dotičnog čovjeka obitelj Ražnatović više ne dočekuje u svojoj vili. Sevilla je Anastasiji Ražnatović i Nemanji Gudelju od početka njihove ljubavne priče pružala mirno utočište i štitila ih od neprestane medijske pažnje. Budući da obitelj Gudelj živi u Španjolskoj, Nemanjino privremeno odsustvo iz Srbije ne predstavlja nikakav značajniji izazov. S druge strane, njegova supruga nije to učinila i umjesto toga odlučila je napustiti svoje najmilije u Beogradu. Shodno tome, ne čudi što bi se glazbena senzacija u usponu redovito pojavljivala u svom rodnom mjestu svakih nekoliko tjedana.

  • Nadalje, njezino je bogatstvo uvećano slučajnim prisustvom brojnih povoljnih prilika tijekom proteklog razdoblja, počevši od blagdana svetog Nikole pa nadalje. Anastazije nažalost nije bilo na šarmantnoj proslavi prvog rođendana Krstana. S obzirom na snažnu emotivnu vezu Anastazije s bratom Veljkom i njegovom djecom, sigurno joj je bilo teško izostati s najljepše obiteljske svečanosti. Ne samo da je Ceca primjetno odsutna, već i njena kći već duže vrijeme samostalno putuje u Beograd, bez supruga Nemanje Gudelja. Nemanja Gudelj zadnji put je viđen krajem studenog, a od tada je potpuno nestao bez traga. Suprotno uvriježenom mišljenju, Nemanja je u domu Cece Ražnatović zapravo srdačno dočekan, unatoč prijašnjim zategnutim odnosima između Anastasije i ženskih članica obitelji Gudelj, točnije Nemanjine majke i sestre.

Naime, proslavljena folk zvijezda je više puta otvoreno rekla da je Nemanja oličenje izuzetnog zeta. Vidljivo je da je Nemanja Gudelj potpuno angažiran u svojim obvezama u Sevilli, svom klubu, gdje konstantno postiže impresivne rezultate. Svetlana Ceca Ražnatović, rođena Veličković, renomirana je srpska pop-folk pjevačica i sjajna zvijezda srpske pop-glazbene scene. Ako vas zanima, njezinu biografiju možete pronaći ovdje. O njenoj ogromnoj popularnosti govore i dragi nadimci koje joj daju obožavatelji, poput “Ceca nacionale”, “kraljica turbo-folka”, “majka nacije” i “srpska majka”.

  • Ceca je rođena 14. lipnja 1973. godine u Žitorađi, selu koje se nalazi na jugu Srbije. Njezina majka Mira radila je kao učiteljica, dok je njezin otac isprva bio mehaničar koji se kasnije bavio politikom te je na kraju postao predsjednik općine. Ceca ima mlađu sestru Lidiju, koja je od nje mlađa samo jedanaest mjeseci. Odgajali su ih djed i baka Čedomir i Velika uz roditelje. Ceca je kao dijete pokazala izuzetan razvoj, progovorila je sa nepunih šest mjeseci, a prohodala sa devet mjeseci. Svoj prvi nastup održala je kada je imala samo devet godina, osvojivši publiku tijekom školske predstave. Bilo je slučajeva kada nije imala sredstava da kupi autobusnu kartu, zbog čega se morala vraćati s nastupa koji su se održavali u obližnjim selima. Osvrćući se na svoju prošlost, otkrila je kako je u jednom vikendu zaradila 700 maraka, dok je mjesečna plaća njezine majke iznosila tek 25 maraka.

Unatoč izvrsnim rezultatima u osnovnoj školi, odlučila se za pjevačku karijeru i oglušila se na majčine molbe da nastavi školovanje. Godinama kasnije uspjela je izvanredno završiti srednju veterinarsku školu, smjer svinjogojstvo. Danju je marljivo pripremala stavke, dok je navečer pokazala svoje vokalne talente. Prijelomni trenutak na Cecinom putu dogodio se u ljeto 1987. godine kada su joj se putevi ukrstili s Mirkom Kordićem, harmonikašem, skladateljem i aranžerom.

  • Kordić ju je prvi put primijetio kako pjeva u jednom restoranu, gdje je nastupala samo kad su joj to dopuštale starije kolegice. Prepoznavši njezin izniman talent, tražio je dopuštenje njezinih roditelja da je dovede u Beograd. Godine 1988. u studiju renomiranog harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša, pod izdavačkom kućom PGP RTB, kreće u snimanje svog debi albuma “Cvetak zanovetak”. Uz naslovnu pjesmu na albumu se našlo još osam pjesama: „Želim tvoju prisutnost u mladosti“, „Kompilacija uspomena iz studentskih godina“, „Ogroman kapacitet za ljubav“, „Kamo žuriš“ do”, “Konzumiram vizualno”, “Djetelina s četiri lista”, “Ovdje, tamo, izmiče ljeto” i “Čeznem za tobom”. Pjesma “Cvetak zanovetak”, autora Doce Ivanovića i Mirka Kordića, osvojila je prestižnu nagradu stručnog žirija i publike na cijenjenoj smotri folklora “Ilidža”. Album je postigao značajan uspjeh, s ukupno 350.000 prodanih primjeraka.