Kako nezvanično saznajemo glumac Sergej Trifunović  svima nama poznat  i jako popularan glumac uhićen je u četvrtak navečer na akciji kupovine narkotika. Neslužbenim putem saznajemo da su Trifunovića priveli nadležni nakon što su ušli u trag vozilu osobe poznate kao V.A. i presreli ih tijekom razmjene droge. Prema našem izvoru, patrola je uočila transakciju droge koja je bila u tijeku i potom pokrenula uhićenja. Zajedno sa Sergejom Trifunovićem, koji je označen kao kupac, uhapšen je V.A., koji je identificiran kao diler droge. Prilikom uhićenja korištene su lisice.

  • Prilikom pretrage kod Trifunovića pronađen je jedan PVC paketić s oko 5 grama marihuane. Osim toga, detaljnim pregledom vozila V.A.-a otkrivena je torbica i PVC vrećica smještena ispod haube automobila u kojoj se nalazilo oko 40 PVC paketića s ukupno oko 70 grama marihuane. Sergej Trifunović, poznata figura kako u glumi tako iu društvu, utjelovljuje bit svestranog umjetnika čiji se talenti protežu daleko izvan okvira ekrana. Njegova izvanredna sposobnost da u potpunosti utjelovi različite likove, prenese široku lepezu emocija i istovremeno se uključi u društveni aktivizam čini ga nevjerojatno zadivljujućom osobom. Udubljujući se u životni i profesionalni put Sergeja Trifunovića, ovaj komad ima za cilj pružiti dubinsko istraživanje njegovih ranih početaka, uspona i padova s ​​kojima se susretao tijekom svoje glumačke karijere, te njegov značajan doprinos kao društvenog aktiviste.

Otkrivajući pozadinske priče, kontroverze i njegove angažmane izvan područja glume, također ćemo ispitati duboki utjecaj koji je izvršio na suvremeno društvo. Rođen 2. rujna 1972. u Mostaru, Sergej potječe iz obitelji koja je duboko ukorijenjena u svijetu glume. Njegov otac Tomislav Trifunović, glumac, i majka Slobodanka, pravnica, udarili su temelje procvatu talenta koji će procvjetati u njihovom najstarijem sinu. Slijedom toga, obiteljsku umjetničku ostavštinu prihvatio je i njegov mlađi brat Branislav Trifunović.

  • Zbog očeve profesije, Sergejevo odrastanje podrazumijevalo je česte selidbe, pa je svoje godine formiranja proveo u različitim gradovima poput Mostara, Užica, Kruševca i Beograda. U mladosti je Sergej Trifunović pokazao veliku fascinaciju glumačkom umjetnošću, što ga je nagnalo da se 1990. godine upiše na Fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu. Unutar svoje kohorte našao se okružen pojedincima koji će kasnije postati istaknute ličnosti u glumačke industrije, uključujući Natašu Ninković, Vojina Ćetkovića, Nebojšu Glogovca i Nelu Mihailović. Ovaj ansambl nadarenih pojedinaca vrlo brzo je stekao priznanje za svoje izvanredne talente u području izvedbe. Tijekom svoje karijere, Sergej Trifunović pokazao je svoju svestranost kao glumac, bez napora prelazeći između komičnih i duboko emotivnih uloga.

Godine 2009. krenuo je novim putem kao asistent jednom od svojih bivših profesora na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu, posvetivši se oblikovanju umova nadobudnih glumaca. Trifunovićev pohod u svijet kinematografije započeo je 1995. filmom Gorana Paskaljevića “Tuđa Amerika” u kojem je ostvario zapaženu ulogu Lukasa, ambicioznog najstarijeg Bajinog sina (koga tumači Miki Manojlović), neumoljivog pojedinca koji je neumorno slijedio američki san. .

  • Sergejev talent u potpunosti je došao do izražaja u filmu “Ubojstvo s predumišljajem” iste godine. Tumačio je lik Krsmana Jakšića, mladog provincijskog oficira OZNE. Film se vrti oko njegove strastvene veze s Jelenom, mladom ženom iz prije rata, koju glumi Ana Sofrenović. Ova ljubavna afera dovodi do sukoba s Jovanom, izmišljenim sinom Jeleninog očuha. Očuha, pristašu monarhije, nova je vlast zatvorila zbog svojih uvjerenja. Umjetničke sposobnosti i kreativni izraz Sergeja Trifunovića nadilaze okvire njegove glumačke karijere. U jedinstvenoj suradnji pokazao je svoje raznolike talente posebnim nastupom na albumu “Heart Core” benda Eva Braun. Trifunovićeva obrada pjesme Odvedi me iz ovog grada koju je u originalu izvela grupa Film pokazala je svoju svestranost i dokazala da njegova umjetnička nastojanja nadilaze okvire filma.