Vukicu Vučurević, kćerku preminulog nogometnog dužnosnika i poduzetnika Mirka Vučurevića, naslijedila je nogometni klub “Banat” u Zrenjaninu i prestižnu tvornicu satova “Nivada” u Švicarskoj. Kao rezultat toga, postala je jedna od najbogatijih žena u Srbiji. Njezina prisutnost u javnosti pojačana je kada je ekipi Hrvatske televizije omogućila pristup svom domu. Unatoč tome, pojavile su se naknadne tvrdnje koje sugeriraju da je svoje bogatstvo protraćila na ekstravagantne odmore, raskošan nakit, vrhunsku odjeću, kao i na zapošljavanje domaćica i kuhara.

Uoči Nove godine otkrila je raskoš novonabavljene vile, raskoš koja se ne može opisati. Osigurala je da novo osoblje razumije da ona nastavlja živjeti radosno, iako je značajan dio očevog bogatstva potrošen. Zbog zabrinutosti za sigurnost moje majke, suzdržao sam se od dijeljenja bilo kakvih fotografija naše kuće. U objavi na Facebooku izrazio sam strah i objasnio da mi je majka tu stanovala. Osim toga, kružile su glasine da je iz vile na Dedinju izmjestila sav elegantni namještaj.

Osim toga, čini se da su ove godine njihove mogućnosti ograničene, no ona je i dalje ljupka žena koja brižno održava svoj izgled. Mediji su je zbog zadivljujuće ljepote prozvali “srpski Šeroun kamen”, a svojedobno je otkrila da je njeno velebno zdanje na Dedinju izradio svjetski priznati arhitekta, sa željom da ono odiše glamurom. “Volim raskošne i ekstravagantne rezidencije, a srećom, imam sredstava da ih nabavim. Kuća je odraz moje individualnosti, kao što sam i ja njen odraz” – rekla je Vukica u intervjuu za “Blic”.

U međuvremenu je Vukičina luksuzna vila dospjela u oglasnike s dnevnom najmom od 1000 eura. Zanimljivo je da su podaci za kontakt i ime vlasnice povezani s nekretninom promijenjeni, što je dovelo do nagađanja da je možda prodala svoje raskošno prebivalište. Nadalje, dogodila se potpuna transformacija interijera, pa je kuća postala gotovo neprepoznatljiva. U intervjuima je samouvjereno izjavila da joj je majka prenijela zadivljujuću ljepotu, dok joj je otac darovao veliko bogatstvo. Njezino gledište na muškarce uvijek je bilo da je njihova vrijednost izravno povezana s njihovim bogatstvom. Vukica je intimno upoznata sa životom u raskoši, prepuštajući se raskošnim odmorima, izvrsnom nakitu, vrhunskoj modi i ekstravagantnoj kuhinji.

Kad je kupovina u pitanju, uvijek pazim da pri ruci imam barem 30.000 eura. Nevjerojatno koliko bunda može koštati, a to je jedina stvar za koju bi bila potrebna tako pozamašna svota. Iako moj odgoj nije nužno poticao na ovo ekstravagantno trošenje, otac me znao upozoravati riječima “gledaj, ali ne kupuj”. Međutim, na kraju je popustio i osigurao mi dovoljno novca. Još u dobi od 15 godina počela sam uživati ​​u luksuznim markama, a moj otac nikada nije nametao nikakva ograničenja mojim kupovnim navikama. Moja preferirana odredišta za shopping su Milano i Ženeva, iako se povremeno odvažim i na Pariz. Tijekom nedavnog pojavljivanja na televiziji ponosno sam izložila raskošnu bundu od činčile iz svoje bogate kolekcije garderobe.

Kad je postala punoljetna, izrazila je zahvalnost na gliseru koji joj je darovao otac. Na moj 18. rođendan otac mi je poklonio gliser. Tražio sam to jer su moje želje bile nezasitne. U istoj sam dobi počeo tražiti i svoj prvi automobil, uvijek se odlučujući za najnoviji model Mercedesa. Odbijam kompromis u bilo kojem aspektu života, jer u potpunosti uživam u prepuštanju luksuzu. Ističe činjenicu da se njezina svakodnevna iskustva neprestano mijenjaju, a kao dio “ručno birane klijentele” uživa brojne privilegije.

Kao strastveni putnik, dani su mi stalno ispunjeni novim iskustvima. U slobodno vrijeme uživam u nekoj maloprodajnoj terapiji i posjećujem prestižne modne revije, uključujući renomirane brendove poput “Dior” i “Gucci”. Biti dio ekskluzivne klijentele daje mi privilegiju uroniti u ove luksuzne mogućnosti. Ove riječi svojevremeno je izgovorila najbogatija žena u Srbiji, koja se kasnije posvetila kulinarstvu i vođenju kućanskih poslova. Ne samo da je ne zanimaju kućanski poslovi, već je i kuhanje nešto što u potpunosti izbjegava.

– Kuhanje mi nikada nije bila strast, a imao sam tu sreću da se time nikad nisam morao baviti. Bilo da sam u Srbiji ili Švicarskoj, uvijek sam imao žene koje su umjesto mene obavljale kućanske poslove. Možda neki ljudi kuhaju iz ljubavi, ali to nije nešto čime se ja osobno bavim. Uvijek sam nalazio zabavu u onima koji uživaju u kuhanju. Umjesto toga, radije provodim vrijeme kupujući suknje, haljine i planirajući odmor. Kuhanje me nikad nije privlačilo. Iako razumijem da su neke žene obvezne kuhati, ne dijelim taj osjećaj – zaključila je Vukica.

Duboke tragedije koje su zauvijek promijenile njezino postojanje. Prije tri godine preminuo je nekadašnji imućni Mirko. Rođen je u Banatskom dvoru i dao je doprinos zajednici izgradnjom crkve, škole, puteva i dr. Neposredno prije njegove smrti, Vukica, tema ove rasprave, također je doživjela gubitak majke. Iako nema djece koja bi naslijedila njezino bogatstvo, Vukica je u jednom intervjuu istaknula svoju neovisnost.