Srbijanska pjevačica Dragana Mirković kroz uspješnu karijeru uvijek je imala transparentan odnos s medijima. Koristi društvene medije kako bi svoje vjerne pratitelje informirala o pozitivnim i negativnim aspektima svog života. Obitelj Mirković trenutno prolazi kroz izazovno razdoblje. Nakon nedavnog gubitka majke Tonija Bijelića, poznata pjevačica Dragana Mirković donijela je tešku odluku da otkaže dva koncerta kako bi pružila podršku svom ožalošćenom suprugu. Unatoč golemoj boli koju proživljava, Toni ostaje otporan, štiteći svoju djecu i Draganu od svjedočenja pune razmjere njegove tuge. Međutim, imajući duboko razumijevanje Tonijevog emocionalnog stanja, Dragana priznaje koliko mu to pada i izražava zabrinutost da bi njegova dobrobit mogla biti ugrožena zbog goleme težine tuge i stresa.

Prije nekoliko godina vješto je izveo zahtjevan zahvat liječenja aneurizme mozga, a začudo je da je cijela operacija prošla bez ikakvih komplikacija. Ipak, kao posljedica toga, dobio je jasne preporuke da izbjegava doživljavanje ljutnje. Nadalje, vodio je žestoku bitku protiv teške upale pluća, ali njegovo je stanje sada učinkovito kontrolirano.

Za to vrijeme kružila su žamori oko njegovog prebacivanja imovine na suprugu Draganu. Kada su ga pitali o ovom izboru, odgovorio je jednostavno rekavši da je to njegova želja. Vrijedi napomenuti da je Tonijev otac Anto preminuo dvije godine prije. Upravo je Anto bio taj koji je Tonija prvi put uveo u poslovnu zajednicu u Beču. Dvojac otac i sin vrlo su cijenjeni u austrijskim poslovnim krugovima, što dovodi do nagađanja da je Marko naslijedio njihovu cijenjenu reputaciju.

Teška srca dijelim ovu poruku danas, dok moja obitelj i ja prolazimo kroz izazovno i tužno razdoblje. Trenutno tugujemo zbog gubitka naše drage bake, majke i svekrve Marte. Tijekom ovog vremena ključno mi je biti potpuno prisutan i fokusiran na uzdržavanje svoje obitelji. Dok sam s nestrpljenjem iščekivao naše nadolazeće druženje, moram vas obavijestiti da moram odgoditi sve koncertne aktivnosti. U iskrenoj objavi, Dragana je izrazila svoje duboke emocije i naglasila važnost davanja prioriteta svojoj obitelji u ovom teškom trenutku. Osim toga, Marko, Marthin voljeni unuk, iskreno se oprostio od svoje voljene bake na društvenim mrežama, oslikavši neizmjernu ljepotu koju je posjedovala.