Tragedija se dogodila u Dubaiju 10. siječnja, kada je tragično prekinut živahan život Andrijane Lazić. Podrijetlom iz Bijeljine u Republici Srpskoj, ova talentirana pjevačica je 7. siječnja s kolegama krenula na put u Dubai, ne sluteći pogubnu sudbinu koja ju je čekala samo tri dana kasnije. Izvještaji lokalnih medija sugeriraju da je prije odlaska, Andrijana, koja je bila na vrhuncu uspješne pjevačke karijere, navodno snimila dvije dugo iščekivane pjesme koje su trebale biti objavljene u bliskoj budućnosti.

Andrijana Lazić, diplomirana pravnica zaposlena u Ministarstvu unutarnjih poslova Republike Srpske, domaći mediji često predstavljaju kao osobu avanturističkog duha. Rođena 2. studenog 1995. godine u Bijeljini, Andrijanu je ljubav prema istraživanju odvela na brojna izvanredna putovanja zajedno sa svojim kolegama. Njezina nepokolebljiva predanost znanstvenim aktivnostima imala je dubok utjecaj na tijek njezina života.

Duboka tuga koja je ispunila obitelj Lazić izravna je posljedica bolnog gubitka Andrijane Lazić. Nebojša Lazić, nakon što je primio poražavajuću vijest o smrti svoje kćerke, obratio se društvenim mrežama kako bi izrazio svoje iskrene emocije. “Danas se opraštam od svoje voljene kćeri, koju od milja zovu moja mala odvjetnica. Tvoj dolazak na ovaj svijet 2. studenog 1995. donio je neizmjernu sreću u moje postojanje. Tijekom svog putovanja pokazao si nepokolebljivu predanost da slijediš očeve stope , i duboko sam se divio tvojoj nepokolebljivoj odlučnosti.

Nebojša je na svojim raznim društvenim mrežama vješto dijelio sentimentalne fotografije svog obiteljskog doma i dragih obiteljskih trenutaka, uhvativši nježnu stranu mlade pjevačice i svečani pogrebni vijenac. Uobičajeno je pogrešno mišljenje da su brige koje donose mala djeca minimalne; kako stare, te brige samo rastu. Možda sam bio pretjerano oprezan, zbog svog temperamenta uvijek brzo reagirao. Itekako sam svjestan dobrote i nesebičnosti koje su prebivale u tebi. Kad god bi se pojavio problem, strastveno biste uzviknuli: “Tata, oni nemaju štednjak.” Definirali su vas vaša nepokolebljiva podrška i altruistična priroda. Praznina koju je ostavio tvoj odlazak je neopisivo bolna, izazivajući neodoljiv osjećaj tjeskobe. Kad bi barem mogla biti ovdje s nama, raspitivati ​​se o svakom aspektu mog života.

Daleko sjećanje na ogromnu sreću koju sam osjećao dok ste završavali svoje obrazovanje i prelazili u odraslu dob je nestalo. Sve se promijenilo tog kobnog jutra, promijenivši tijek ne samo mog života, već i života moje majke, Stefi i Toma. Tvoja odsutnost je neopoziva stvarnost koja se ne može poništiti. Teška srca, otac je prenio turobnu poruku, priznajući da sumnja u njihovu sposobnost da ustraju. Unatoč tome, iskreno su se obvezali da će dati sve od sebe i izrazili su iskrenu želju da njihova kći pronađe vječni mir i bude blagoslovljena božanskom zaštitom.