Na premijeri filma “Nedelja” brojni pojedinci, kolege, prijatelji, estradni umjetnici i glumci okupili su se kako bi odali počast omiljenom Džeju Ramadanovskom.Film je posvećen njegovom životu a publika je bila krcata poznatim ličnostima iz raznih sfera javnog života u Srbiji.  Atmosfera večeri bila je duboko dirljiva, a usred emocija vidjelo se da su potekle suze i poznatoj folk pjevačici Ceci Ražnatović koja  je otpjevala i jednu numeru u ovom filmskom ostvarenju. Ceca nije bila jedina koja je zaplakala tokom projekcije.

 

Folk pjevačica zapaženo se pojavila uz kćerku Anastasiju, koja je otputovala u Beograd kako bi odala počast ocu. Njihova odjeća bila je savršeno usklađena, pokazujući skladan osjećaj za stil. Odabirom modernih sivih odijela pozornost su im odmah privukli intrigantni detalji na Cecinim hlačama.

Anastasia je na događanje stigla naoružana majčinom posuđenom torbicom i raskošnom crnom bundom, što joj je bila neosporna prednost. Među prisutnima je bio i Cecin bivši partner Bogdan Srejović u društvu djevojke Jovane Tijekom premijere Ceca se zatekla kako roni suze, iako je razlog njezinog emotivnog isticanja duboko vezan uz njezino dugogodišnje prijateljstvo s Marinom Tucaković.

Progutao me val emocija dok sam gledala film. Doista je uhvatio bit Džeja, točno onakvog kakvog sam ga poznavala od dana kad smo se prvi put sreli. Bez sumnje, Ceca je za “Blic” ispričala da nije mogla da zadrži suze. Ceca je izrazila emotivnu reakciju kada je vidjela Marinu u filmu Milice Janevski, pohvalivši njenu izuzetnu i vještu izvedbu. Preplavljena emocijama, Ceca je nakon premijere prišla Milici da joj čestita, osjećajući se kao da je sama prigrlila lik Marine.