Pjevačica Cakana je već decenijama na estradi a svi se dive njenom izgledu.Uprkos šuškanjima oko njenog izgleda, Dragica Radosavljević Cakana oštro negira da se podvrgla faceliftingu. No, zbog divljenja koje izaziva unatoč poodmakloj dobi, odlučila je široj javnosti otkriti tajne svog mladolikog izgleda. Tijekom svog govora kao voditeljica, raspravljala je o raširenosti pretjerivanja u estetskim intervencijama, osobito među mladima danas, a kasnije se osvrnula na svoj osobni problem ljepote i kako ga je riješila.

 

 

U posljednje vrijeme susrela sam se s brojnim slučajevima gdje su djevojke bile angažirane u određenim aktivnostima. Na primjer, živo se sjećam trenutka kada sam sjedila u kafiću s prijateljem i nisam mogala a da ne osjetim tugu kad sam vidjela dvije mlade djevojke koje su očito bile podvrgnute nekakvom kozmetičkom zahvatu Cakana je započela svoju pripovijest ovim iskustvom i nastavila riječima: Nemam osobne zamjerke na to, ali mi je odbojno i neprivlačno.

Ranije smo ukratko razgovarali o botoksu. Što se tiče mog pojavljivanja na televiziji, suočavam se s jedinstvenim problemom. Za razliku od većine, moja bora namrštenog lica ide vodoravno, a ne okomito, i postaje uočljiva tijekom mojih televizijskih nastupa. Zaključila je kako među raznim stvarima koje zapaža postoje povremeni mali zahvati koje naziva zahvatima. Ipak, ističe da su ti zahvati izuzetno rijetki i da je ne mogu učiniti mlađom od vlastite unuke. Bilo je rašireno mišljenje, a neki i danas smatraju da je Dragica Radosavljević Cakana podvrgnuta faceliftingu. No, brzo je opovrgla te tvrdnje jezgrovitim obrazloženjem, odbacivši mnoge pretpostavke.

Prema stručnjacima, redoviti tretmani lica, bukalne masaže, injekcije koktela, PRP i mezoterapija mogu se učinkovito boriti protiv starenja korištenjem botoxa za ublažavanje postojećih bora i sprječavanje stvaranja novih. Konsenzus je da se Cakanina ljepota najviše pripisuje njenoj odluci da prije više od dvadeset godina napusti grad i smjesti se u kuću u Sremčici, gdje uživa u živopisnom dvorištu i šarmantnom ljetnikovcu.Njena sklonost samoći očita je u njezinu besprijekornom izgledu, dok je istovremeno dobila opće priznanje zbog svog besprijekornog osjećaja za stil.