Miljana Kulić, jedna od najpopularnijih učesnica rijalitija, sumnja da je trudna sa nedavno diskvalificiranim bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Miljana je navodno prema pisanju medija odlučila zadržati dijete, a ako se pokaže da je u drugom stanju, njezina majka, Marija Kulić, nije sigurna šta učiniti povodom toga.

– Ne znam gdje joj je mozak toliko poludio da si je dopustila intimni odnos s muškarcem koji nije mogao ostati niti sa jednom djevojkom i koji je kao najveći idiot svima pravio dijete. Uvijek je u javnosti govorio da ima nezaštićene veze, što mu je bilo smiješno. Nije naučen poštovati i cijeniti žene. Svi znaju da ga Miljana voli, da je voljna i da želi da živi s njim, da se uda i da ima još jedno dijete – rekla je Marija i napomenula da ako se Miljanino dijete rodi, neće imati ko da ga čuva:

– Bez obzira na sve, ne bi smjela dopustiti da se to dogodi ni pod kojim okolnostima. I bez toga zna čuvati dijete. Psihijatar joj je rekao da će Zola najvjerojatnije biti poput svog oca koji je ostavio svoju djevojku kad je saznao da je trudna. Mijana sve to zna i ponaša se kao retard. Uvijek kažem, sad kad je shvatila, vidjela je sve, neće dopustiti da se ova greška u životu ponovi, i neće. Ali ona je luda.” – kazala je Marija.

– Prvo ju je uhvatila panika, imala je strahove i nije mogla sama brinuti o djetetu. Kad je Željko bio beba, stalno je provjeravala diše li dok spava. Drugo, moje zdravlje nije baš najbolje. Kod raka se ne zna hoće li se i kada vratiti, daleko od toga. Ne bih čak ni trebala nenamjerno prihvatiti čuvanje djece. Moj suprug boluje od iste bolesti, ali za razliku od mene nema metastaze – priča Marija za “Svet”.

Prema njenim riječima, Miljana nije bila sposobna odgajati dijete i bila je sigurna da Zola neće prihvatiti odgovornost, pa su njihovi susjedi strahovali da će završiti u domu: “Marija je divna baka, živi za Željka, ali svi stalno govorimo ne daj Bože da se nešto dogodi njenom i Sinišinom djetetu, to dijete će završiti u domu za nezbrinutu djecu – rekla je susjeda Kulićevih za “Svet”.