Yulija Lifanova, ruska astrologinja, dijeli svoje uvide o tome kako će 2024. godina svakom horoskopskom znaku donijeti samo slastice na temelju njihovih individualnih zasluga.

U području numerologije, nadolazeća prijestupna godina, 2024., je pod dominacijom broja 8, izvedenog iz zbroja njegovih znamenki (2+0+2+4). Ovaj broj ima značajno značenje jer odgovara planetu Saturnu, poznatom u astrologiji kao nadzorniku karme i zakona uzroka i posljedice. Julija Lifanova, poznata ruska astrologinja, predviđa da će nadolazeća godina svakom horoskopskom znaku podariti upravo ono što zaslužuje, u skladu s principima kozmičkog bumeranga.

Astrolog je naglasio međusobnu povezanost između unutarnjih emocija, samopercepcije i vanjskih događaja koji se odvijaju. Ključno je prepoznati da na odluke koje donosimo utječu naši unutarnji stavovi prema sebi. Posljedično, svaka radnja koju odlučimo poduzeti ima izravan utjecaj na okolnosti koje nas okružuju. Za ilustraciju, kada njegujemo dubok osjećaj ljubavi prema sebi, on zrači prema van i privlači ljubav zauzvrat od drugih.

Oprez astrologa za 2024. godinu je da budete oprezni u izbjegavanju bilo kakvih radnji koje su u suprotnosti s vašim vlastitim uvjerenjima i moralnim kompasom. Pravljenje kompromisa u vezi s vašim vrijednostima za dobrobit drugih ili privremene sreće može dovesti do dubokog žaljenja. Saturn, planet koji vlada 2024., naglašava osobni rast i odgovoran pristup zdravlju i načinu života. Posljedično, možemo očekivati ​​da ćemo naučiti vrijedne lekcije kroz fizičke izazove i zdravstvene probleme, osobito tijekom mjeseci kada Saturn formira značajne kvadratne aspekte s drugim planetima.

U kolovozu 2024. poravnanje Marsa i Jupitera u kvadratu sa Saturnom uvelike povećava vjerojatnost ozljeda ili prijeloma. Donošenje odluka protivno željama vašeg srca, ali vođeno logičkim zaključivanjem, može rezultirati vrijednom lekcijom. Nadalje, Saturnov utjecaj u 2024. donijet će jasnoću u vaše odnose s drugima, kako romantične tako i platonske. Važno je razumjeti da ako je vaš partner preokupiran, možda vam neće dati prednost iznad svega, kao što savjetuje astrolog. Također je spomenula da se tijekom Saturnove godine pojedinci često odlučuju raskinuti svoje brakove.

Koji događaji koji će se dogoditi u 2024. mogu imati štetan utjecaj na vaš život?
Vaš užitak može lako biti pokvaren lijenošću i nedostatkom samokontrole. Saturn je taj koji upravlja kušnjama i ocjenjuje sposobnost pojedinca da ih izdrži. Nakon ovih procjena, Saturn daruje najveličanstvenije nagrade, bilo da se radi o čvrstim vezama ili zadivljujućem prosperitetu i sigurnosti.

Astrologinja je naglasila kako će u nadolazećoj 2024. godini odlučivanje biti na prvom mjestu, a vještina djelovanja bit će visoko cijenjena, s tri puta većom vrijednošću nego dosad. To znači da čak i uz minimalan napor u osobnom razvoju, možete očekivati ​​da ćete dobiti neočekivane darove koji nadmašuju njihova očekivanja. Na primjer, ako ste odlučili uštedjeti novac za kuću, ovo je savršena godina da počnete prikupljati čak i malu količinu sredstava. Moguće je da će vas dočekati iznenadno povećanje plaće ili uspješan financijski pothvat. Astrolog potiče sve da budu hrabri i odvažni u 2024. godini.