Sead je srdačno poručio svojim sugrađanima da u njegovoj pekari imaju priliku bez ikakvih troškova nabaviti kruh i piće za iftar, kako za sebe tako i za svoje porodice.

Sead Bihorac, vlasnik pekare “Klas” iz Novog Pazara, saosjećajnim činom obradovao je svoje sugrađane i cijeli narod Srbije. Srdačno je najavio da će onima koji su u potrebi velikodušno osigurati besplatan kruh tijekom cijele godine. Sead je ljubazno podijelio sa svojim sugrađanima da u njegovoj pekari imaju priliku besplatno nabaviti kruh i piće za iftar, kako za sebe tako i za svoje obitelji.

Sead, predstavnik naše dugogodišnje tvrtke, ima važnu obavijest u vezi besplatnog kruha. Ne promičemo ovu ponudu, jer nam je namjera samo osigurati da glad bude minimalizirana tijekom cijele godine. Kada na ulici ugledate naš prepoznatljivi crveni kombi, jednostavno podignite ruku i kruh je vaš. Ova inicijativa postoji više od 80 godina, odražavajući našu predanost služenju zajednici. Oni kojima je potrebna pomoć također mogu posjetiti našu pekaru tijekom ramazana, gdje mogu uživati ​​u toplim napicima svake večeri za iftar, bez ikakvih troškova za sebe i svoju obitelj.

Oni već četiri godine dosljedno provode ovaj milosrdan čin, prenosi Telegraf.rs. Kako piše Telegraf.rs, milosrdni vlasnik pekare već četiri godine dnevno obezbjeđuje svjež kruh za 20 do 30 obitelji. Seadov nesebičan čin naišao je na podršku sugrađana, au komentarima je bilo samo malo riječi hvale. Sead, dobitnik brojnih priznanja poput “Čestitam brate” i “Hvala ti čovječe”, osvojio je srca lokalne zajednice svojim nevjerovatnim činom dobrote. Inspirirani njegovom nesebičnom gestom, vlasnici restorana u Novopazaru također su priskočili u obzir, velikodušno dajući besplatne obroke onima koji se suočavaju s financijskim poteškoćama. Ovaj kolektivni iskaz suosjećanja doista je hvalevrijedan, demonstrirajući snagu jedinstva i empatije.