U nedavnom činu velikodušnosti, Vesna Zmijanac srdačno je pozvala novinarski tim u svoj izuzetan stan smješten u živopisnom središtu Beograda, omogućivši im neograničen pristup svakom kutku i svakom detalju.

Unutar svog osobnog utočišta, pomno je pripremila kolekciju elemenata koji uključuju velike prozore koji se protežu preko cijelog zida, njegovane portrete svoje kćeri Nikolije, blagovaonicu i kuhinju izdašnih proporcija, namjenski prostor za nanošenje šminke, prostor prepun igračaka za njezine voljene unuke, izvrsne kristalne lustere i veliku kutnu garnituru.

U posebnom gostovanju u emisiji Una dua tre na Una televiziji, Vesna je ispričala svoj susret s kardiokirurgijom, posebno se osvrnuvši na trenutak kada joj je urađena premosnica. “Operacija je bila dosta zahtjevna, ali to ne znači da ću mijenjati svoje dnevne rutine. Naprotiv, i dalje posjedujem obilje vitalnosti i zadržavam svoju hrabru prirodu. Jednostavno nije u mojoj prirodi funkcionirati Drugi način.Trenutno sam u izvanrednoj fizičkoj kondiciji, ili bolje rečeno, zaista iznimnoj.Nakon toga sam prošao razdoblje odmora, koje mi se pokazalo prilično izazovnim zbog moje jake nesklonosti besposličarenju.

Nakon završetka stanke, Vesna je svjesno odlučila baviti se ugodnom aktivnošću pjevanja. Ovaj poseban pothvat u njoj izaziva neodoljiv osjećaj euforije. Koncept vremena više ne ulijeva strah ili zabrinutost u njeno biće. S prizvukom samopouzdanja, Vesna hrabro izjavljuje da sebe nikada nije doživljavala kao primamljivu ili pogibeljnu osobu.

Nisam znao da je moja privlačnost posjedovala zadivljujuću kvalitetu femme fatale. Ovu cijenjenu titulu dodijelili su vam drugi; to nije spoznaja do koje dolazite sami. Od tridesete godine nadalje uvijek sam bio istaknuta i blistava ličnost. Činjenica da sam utjelovila samu bit femme fatale nikada me nije zabrinjavala. To duboko razumijevanje proizlazi iz Zmijanice. Osim toga, ako niste znali, cijenjena pjevačica Nikolija Jovanović i njezina obitelj odlučili su većinu ljeta provesti u Ateni. Nikolijina majka, cijenjena folk zvijezda Vesna Zmijanac, velikodušno ju je darovala luksuznim imanjem na moru.

Nikolijina duboka povezanost s gradom u kojem je studirala očituje se u njezinom snažnom osjećaju pripadnosti i širokoj mreži prijateljstava i poznanstava. Iz prostranog apartmana može se vidjeti prekrasan prizor beskrajnog oceana koji svojim beskrajnim azurnim prostranstvom izaziva duboki mir. Ne čudi, s obzirom na izvrsnu lokaciju, da Vesna, Relja i njihova kći često uživaju u luksuznim udobnostima ove nekretnine. S Vesninim i Nikolijinim besprijekornim ukusom, interijer apartmana krasi šik i sofisticiran namještaj, njegujući ugodnu i primamljivu atmosferu. Izvrsni vrt također se može pohvaliti revitalizirajućim bazenom. Svaki kutak i pukotina u stanu odražavaju brižljivost posvećenu detaljima i čisto zadovoljstvo koje su ove dvije žene uložile u izradu cijelog prostora.