Policija je upozorena na situaciju kada je glumicina cimerica osjetila neugodan miris koji se širio iz njezine sobe. Tada su otkrili beživotno tijelo Cindy Morgan, poznate glumice, kao odgovor na zabrinuti poziv njezine cimerice. Prema izvješću Page Six, neidentificirana žena obavijestila je policiju tijekom telefonskog poziva da je nedavno napustila svoju sobu, a da ju je na povratku samo dočekao neugodan miris koji se širio iz susjedne sobe.

Prema riječima glumičine cimerice, sa kojom je zajedno živila u istom stanu, scene su bile užasne. Nesigurna u prisutnost Morganove, izrazila je zabrinutost rekavši da njezina “cimerica nema nikoga osim nje. Iako nije vidjela Cindy Morgan nekoliko dana, mogla je čuti zvukove psa i dvije mačke koji su dopirali iz susjedne sobe. Nažalost, nije uspjela dobiti ključ od stanodavca, zbog čega se obratila policiji za pomoć.

Nakon što je navršila 70 godina, glumica je tragično otkrivena mrtva, a izvješća sa Page Six pokazuju da je Cindy Morgan posljednji put viđena 19. prosinca. Kako prenosi TMZ, policija je izjavila da je njezina smrt bila prirodan uzrok, dok su razni mediji objavili da je preminula 30. prosinca.

Cindy Morgan stekla je široko priznanje za ulogu Lacey Anderol u filmu Caddyshack iz 1980., gdje je dijelila ekran s Chevyjem Chaseom i Billom Murrayem. U intervjuu iz 2012., Morgan se osvrnula na svoje iskustvo rada na “Caddyshacku”, svom debitantskom filmu, i primijetila da je krajnji rezultat bio uvelike drugačiji od izvornog koncepta, koji je bio usredotočen na kalfe. Projektu je pristupila bezbrižno, svjesna da nema što izgubiti. Njezin glavni cilj bio je stvoriti atmosferu napetosti i iščekivanja, koristeći tehnike kojima su žene često vješte. Morgan je objasnila da bi pogledala svog partnera u sceni i koristila određenu vještinu koju posjeduju mnoge žene.

U filmu Tron iz 1982. godine vješto je dočarala lik Lore, programerke u stvarnom svijetu. Njezina predanost poslu bila je nepokolebljiva, a svoju je potporu pružila i ratnim veteranima američke vojske koji su služili u Afganistanu i Iraku. Njezina im je pomoć pružila prijeko potrebno olakšanje od financijskih poteškoća s kojima su se suočavali tijekom tog razdoblja.