Unatoč nastojanjima popularnog Zdravka Čolića da svoje kćeri zaštiti od medijske pozornosti, one su sada procvjetale u mlade žene, a čak su i ptice na drvetu svjesne njihove sklonosti javnosti. Posebno je zanimljiva Una Čolić, glazbenikova najstarija kći, koja je snažno prisutna na društvenim mrežama i redovito obavještava svoje pratitelje o događanjima iz svog privatnog života, povremeno dijeleći malo razotkrivenije fotografije.

Ljudi svih dobi, uključujući i očeve kolege s posla, revno dijele Unine objave na društvenim mrežama. Jasno je da Čola nema kontrolu nad sadržajima koje njegova kći odluči podijeliti. Kad bi se netko raspitivao o njezinom privatnom životu, Zdravko bi to nedvojbeno držao u tajnosti. Gledajući unatrag, sada shvaća da nema ovlasti miješati se u izbore koje donosi njegova nasljednica, obrazovana i odgovorna mlada žena koja je potpuno svjesna posljedica svojih postupaka.

S dolaskom prave zime, živa je pala ispod nule, signalizirajući potrebu za najtoplijom gornjom odjećom i udobnim zimskim šeširima koji će nas zaštititi od oštre hladnoće. Una Čolić, poznavateljica topline, pomno je odabrala jaknu koja nudi neusporedivu izolaciju, osiguravajući da čak i najizdržljivije osobe ostanu tople u najsurovijim zimskim uvjetima. Na fotografiji koju je podijelila kći Zdravka Čolića vidi se odjevena u pernatu jaknu koja ima krucijalan detalj, neophodan za zimsku sezonu.

Tajna leži u njenoj kapuljači! Na kaputu Une Čolić krije se kapuljača koja se može pohvaliti punom postavom od plišanog krzna, dok su njezini rubovi također izrađeni od ove udobne i primamljive tkanine. Mnoge se žene odlučuju protiv nošenja šešira jer im oni mogu sakriti kosu i potencijalno uništiti njihov pomno stiliziran izgled; stoga nape služe kao prikladna alternativa za one koji traže i modu i zaštitu od hladnoće bez ugrožavanja svoje dobrobiti. Unatoč mladim godinama, Una je već stekla reputaciju zapažene ikone stila, pa ne čudi što se ovaj praktičan, ali lijep komad odjeće baš slaže uz nju.