Tijana Mladenović Čurović, vrlo cijenjena glumica u Srbiji, rođena je 12. veljače 1980. godine u Beogradu. Dala je značajan doprinos filmskoj, televizijskoj i kazališnoj industriji. Zapažene serije u kojima je pokazala svoj talent su Stižu dolari, Moj rođak sa sela, Ranjeni orao i Bilježnica profesora Miškovića. Tijana se školovala na Akademiji umetnosti u Beogradu, a svoj profesionalni put započela je u pozorištu DADOV. U privatnom životu u braku je s poznatim crnogorskim glumcem Slavišom Čurovićem, a zajedno imaju dijete Taju. Pored glumačke karijere, Tijana aktivno učestvuje u unapređenju kulturnih institucija u Domu kulture Vlade Divljana.

Nakon liječničke intervencije, Tijana Čurović ulaže sve napore da ubrza svoj oporavak. Shvaćajući težinu postupka, odlučila je produžiti svoj boravak u Austriji, točnije na mjestu gdje se incident dogodio. Navodno je zanosna glumica naišla na nepredviđenu cistu na jajniku zbog koje je hitno morala na kirurški zahvat.

Tijekom boravka u Beču susrela se s nelagodom zbog koje je potražila liječničku pomoć. Početni ultrazvuk pružio je točnu dijagnozu i rješenje koje nije bilo u skladu s preferencijama glumice i njezinog bivšeg/sadašnjeg supružnika, ostavljajući ih bez alternative. Ne gubeći vrijeme, odmah se obratila svojim pratiteljima na Instagramu, obavještavajući ih iz klinike u kojoj je primljena. Nakon što je tijekom putovanja operirala cistu na jajniku, Tijana je sve uvjerila da je sada u stabilnom stanju i da željno iščekuje povratak kući. Izrazila je zahvalnost na iskazanoj brizi, ali je priznala da neće moći osobno odgovoriti na upite svakog pojedinca.

Umjetnikov izvanredan oporavak vidljiv je na najnovijim fotografijama. No, kako bi se pridržavala savjeta liječnika, ona i njezina obitelj morat će produžiti boravak u Austriji. Unatoč tome, donijela je odluku da će nastaviti s planiranom turnejom. Trenutačno su Čurovići u Münchenu, gdje su se lijepo proveli u druženju s prijateljima tijekom blagdana. Naslov koji prati najnoviju seriju fotografija savršeno dočarava radost i sreću proživljenu posljednjih dana. Dok se oporavljam od operacije, osjećam potrebu dokumentirati dodatne snimke s ovog nezaboravnog putovanja. Molimo vas da izrazite naše najtoplije pozdrave voljenim Asanovićima, jer naša ljubav prema njima nema granica.