U vrijeme kada je Miloš Biković grabio velikim koracima u svojoj glumačkoj karijeri, pronašao je ljubav s kolegicom Brankicom Sebastijanović. Ovaj mlađahni par zračio je osjećajem jedinstva, zbog čega su mnogi povjerovali da je pred njima svijetla budućnost. Kružile su priče da Biković ima namjeru da je oženi, ali sudbina je namijenila drugačije.

Brankica Sebstijanović na pitanje novinara želi li čestitati Milošu Bikoviću na skorom očinstvu, nije htjela direktno odgovoriti. Sve to vrijeme mlada glumica šutjela je o svojim ljubavnim vezama, ostavljajući svoje obožavatelje da se pitaju je li doista pronašla ljubav. Uz to, samouvjereno je izjavila da je godine ne zabrinjavaju kada je u pitanju roditeljstvo.

Posljednjih godina primjetan je porast egocentričnosti i sebičnosti u našem ubrzanom društvu. Kada je riječ o roditeljstvu, od iznimne je važnosti staviti potrebe djeteta u prioritet, često sebe stavljajući na drugo ili čak peto mjesto. Čini se da se mnogi pojedinci nerado lako odriču vlastitih želja, što dovodi do mišljenja da bi bilo opravdanije čekati dok netko ne bude potpuno zreo i siguran u svoju odluku da ima dijete, s obzirom na ogromnu odgovornost koju to podrazumijeva. Ova se tema često pojavljuje u razgovorima među mojim prijateljima, budući da se nalazimo u ovoj fazi života.

Dok su neki već prigrlili roditeljstvo, ima i onih koji taj korak još nisu učinili. Zanimljivo je da su društvene norme vremenom evoluirale, pa žene mogu rađati i u kasnim četrdesetim, kako navodi sagovornica „Blica“. Dok je Miloš veselo slavio rođenje sina, istoga dana javila se i Brankica Sebastijanović, podijelivši video sa skijanja koji je zračio dubokim osjećajem zadovoljstva; njen široki osmijeh govorio je o srcu prepunom ljubavi dok je čestitala Bikoviću na novom nasljedniku.