Rođena u Beogradu 1981. godine, Tamara Vučić, nekada Tamara Đukanović, djetinjstvo je provela u Loznici i tamo završila osnovno i srednje obrazovanje. Visoko obrazovanje nastavila je na Sveučilištu u Beogradu, gdje je i diplomirala na Filološkom fakultetu. Prelazeći s televizijske novinarske karijere, odlučila se otisnuti u diplomaciju. Od 2010. godine sastavni je dio Ministarstva vanjskih poslova Republike Srbije. Važno je napomenuti da je Tamara Vučić cijenjena supruga Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije.

Tamara Vučić, cijenjena prva dama Srbije, dosljedno pokazuje besprijekoran smisao za modu, pokazujući svoju brižljivost prema detaljima u svim aspektima odijevanja, od obuće do majica. Kako se klima pomiče prema hladnijem vremenu i produljenim večerima, ona bez napora prilagođava svoju garderobu, neprimjetno mijenjajući lagane bluze za uske džempere, bez napora poboljšavajući svoju odjeću promišljeno odabranim elementom.

Javnost, a posebno modno osviještene žene koje drže do trendova, nije mogla ne primijetiti zanosnu suknju koju nosi Tamara Vučić. Prilikom odlazne posjete malezijskog otpravnika poslova Kairula Tazrila Tarmizija, supruga predsjednika Aleksandra Vučića predala je vrijedan predmet. Tijekom tog događaja prva je dama vodila sadržajne razgovore s gostom s ciljem unaprjeđenja bilateralnih odnosa dviju nacija.

Značajan Tamarin potez postao je poznat u javnosti, što je izazvalo različite reakcije. Dok su se neki pojedinci bavili diskursom o socio-političkim implikacijama, modni stručnjaci usmjerili su pažnju na analizu njezinog jedinstvenog osjećaja za stil. Suknja koju je nosila Tamara Vučić, duge dužine i upečatljivog dubokog remena, ostavila je oduševljene modne entuzijaste svojim vrhunskim dizajnom.

Kako bi svom stajlingu dodala elegantan štih, vješto je ušuškala bijelu dolčevitu koja se savršeno uklopila u crno-bijelu kombinaciju. Prva dama Srbije ponovno je oduševila svojim besprijekornim ukusom i izborom unikatnih komada koji ne samo da ističu njenu figuru već i strateški prikrivaju sve nedostatke, odražavajući univerzalnu želju žena svih dobi. Znatiželju drugih pobuđuje intrigantan sadržaj koji se krije u Tamarinoj garderobi.