Prevara u vezi je danas postala gotovo normalna stvar. Iščekujući dolazak svog četvrtog djeteta, Mark i njegova supruga Ana bili su puni uzbuđenja. Posebno je bio oduševljen Mark koji se nakon tri kćeri nadao sinu. Međutim, ishod je bio daleko od onoga što je zamišljao. S željnim iščekivanjem pomno je promatrao trud svoje supruge tijekom poroda, željno iščekujući trenutak kada će konačno ugledati njihovo dijete. Međutim, uslijedio je neočekivani šok.

 

Nakon rođenja djeteta, Marku je odmah postalo jasno, kako je rekao na Redditu, da on nije biološki otac. Etnička pripadnost djeteta bila je afričkog podrijetla. Njegov je šok bio nemjerljiv. Otkriće da dijete koje je željno iščekivao nije njegovo, zajedno s otkrićem nevjere njegove supruge, ostavilo ga je bez teksta. Nikad prije nije ni razmišljao o mogućnosti da bi ga takva situacija mogla zadesiti, budući da se činilo da njihov brak napreduje. Prema njegovim riječima, njihova je veza bila izuzetno jaka, jer su sebe doživljavali kao najbolje prijatelje koji posjeduju usporedive vrijednosti, interese i razonodu.

 

Mark nije imao pojma o čudnim okolnostima kada je Ana početkom ove godine neočekivano zatrudnjela. Mark je podijelio svoje uzbuđenje kada je saznao da on i njegova supruga očekuju drugo dijete. To ih je iznenadilo jer su planirali imati samo troje djece, unatoč Markovoj želji za više. Bili su oprezni, ali vijest mu je donijela neizmjernu radost. Saznavši poražavajuću istinu da ne samo da nije biološki otac, već i da mu je voljena supruga bila nevjerna, Mark je ostao potpuno shrvan.

 

Ana je u jednom noćnom klubu naišla na osobu s kojom je popila alkohol i upustila se u nezaštićeni odnos. Razmijenili su kontakt podatke s namjerom ponovnog susreta. Međutim, Ana je kasnije saznala za njezinu trudnoću, da bi otkrila da joj je muškarac blokirao broj. Mark, koji je bio izdan, izrazio je nemogućnost nastavka veze unatoč pokušajima partnerice da ga utješi. Uvjeravala ga je da ta druga osoba nema nikakvog značaja u njezinu životu, priznala je svoju pogrešku i izrazila želju da oni budu suroditelji njihova djeteta. Međutim, Mark je ostao odlučan u odluci da se raziđu.