U Srbiji postoji veliki broj voditeljki koje su jako popularne. Nekoć omiljena voditeljka na “malom ekranu”, Olja Crnogorac donijela je hrabru odluku da odstupi od televizije i krene na novo poduzetničko putovanje. U današnjem okruženju društvenih medija, postala je omiljena figura, neprestano dijeleći djeliće uvida u svoj život i skupljajući preko 300.000 pratitelja na Instagramu.

 

2020. godine zavladalo veliko iznenađenje kada je donijela neočekivanu odluku da odstupi od karijere voditeljice i pređe u svijet modnog dizajna, prodajući vlastitu liniju haljina putem platformi društvenih medija. Za razliku od njezine prijašnje javne ličnosti, zbog koje je bila česta tema tabloidnih kritika, posljednjih godina pojavilo se vrlo malo informacija o njoj. Fokus se pomaknuo s njezinog osobnog života i romantičnih zavrzlama koje su nekoć dominirale naslovnicama.

Publika je bila očarana njenom pojavom i šarmom, ali je u jednom trenutku otkrila razloge zbog kojih se odlučila povući sa svoje istaknute uloge. Olja je izrazila svoju frustraciju poslom koji je obavljala, objasnivši da je došla do točke u kojoj više ne može tolerirati potrebu da sva pitanja i razgovore priprema unaprijed, fokusirajući se na trivijalne teme poput vremenske prognoze umjesto da razgovara o onome što je istinski zanima. Monotonija svega toga postala je zamorna, što je potaknulo moj odlazak s menadžerske uloge.

Tijekom godina Olja je doživjela transformaciju karijere, čuvajući svoj osobni život od radoznalih očiju medija. Nagađalo se o njezinoj ljubavnoj vezi s talijanskim nogometašem, no identitet te osobe ostao je neotkriven. Iako su kružile glasine koje sugerirale povezanost s igračem iz Milana, nikakve konkretne informacije nikada nisu otkrivene. Olja, kao kreatorica, danas često kreće na međunarodna putovanja, što je vidljivo iz njezinih aktivnih i provokativnih objava na Instagramu. Prije nekoliko godina bombom je otkriveno da je Olja Crnogorac bila upletena u spletku s čovjekom od velikog utjecaja. Začudo, ona tu tvrdnju nije opovrgla, već je uživala u svojoj romantičnoj vezi s ovom utjecajnom osobom. Ipak, kružile su glasine da je par na kraju ipak raskinuo vezu, da bi se kasnije pomirili.