Poznati srpski biznismen i vlasnik Pink Media Grupe Željko Mitrović nedavno je svojom posljednjom objavom izazvao veliku buru na Instagramu. Iz komentara se vidjelo da zna kako zaokupiti pažnju svojih obožavatelja. Mitrović je prvo podijelio video u kojem je otkrio svoj plan da postane ulični svirač u središtu Londona. Cilj mu je bio zaraditi više od 300 funti, a ako ne uspije, morao bi izvesti 30 sklekova u donjem rublju, nasred trga. Istini za volju, Željko je nedugo nakon toga objavio video isječak u kojem ponosno objavljuje kako je uspješno prešao granicu od 300 kilograma. Međutim, tu nije stao. Dodatno je zaintrigirao svoje sljedbenike kazavši da će uskoro “reanimirati mrtve”.

Željko Mitrović, vlasnik televizije “Pink”, nedavno je na svom Instagram profilu otkrio namjeru da uz pomoć tehnologije potencijalno “revitalizira” pojedince, među kojima je i kultni pjevač Džej Ramadanovski. S namjerom da se ljudi s Džemom bave kao da je još živ, Željko namjerava napraviti avatar koji utjelovljuje sve pjevačeve prepoznatljivosti.

Mitrović je izrazio namjeru da vrati svoje preminule prijatelje razvojem modula strojnog učenja koji bi replicirao njihovo ponašanje na temelju njihovih jedinstvenih životnih priča. Konačni cilj je stvoriti AI avatare s kojima se može komunicirati u bilo kojem trenutku, gotovo kao da su živi. Jedan od avatara je i popularni Džej, koji je poslužio kao pravi primjer ovog ambicioznog projekta.

Pjevač Pinka odvojio je vrijeme i odao počast legendarnom pjevaču objavom na osobnom profilu. U nastavku možete pronaći video koji prikazuje kultne izjave pokojnog Džeja Ramadanovskog. Podsjetimo Vas da je Džej Ramadanovski, renomirani pjevač narodne glazbe, preminuo 6. prosinca 2020. godine u 57. godini života u vlastitom stanu. Nakon operacije srčanih zalistaka u Beču, tri godine prije smrti, Džej je od svojih liječnika dobio stroge upute da marljivo održava zdravu prehranu i način života.