Željko Mitrović, renomirani glazbenik i idejni tvorac televizije Pink i City Recordsa, ima golem utjecaj u sferi srpske estrade. Svojom iznimnom medijskom ekspertizom profilirao se kao pravi čarobnjak u ovoj domeni. Značajnu ulogu u oblikovanju Željkovog odrastanja imali su roditelji Milka i pokojni Dragan. Dok je svoje školovanje započeo u rodnom gradu, pohađajući i osnovnu i srednju školu, njegov akademski put krenuo je drugim smjerom nakon nastavka studija na Pravnom fakultetu koji je, nažalost, ostao nezavršen. Željko se želio dodatno školovati na prestižnoj Berklee Jazz Academy, no visoka cijena od 30.000 dolara spriječila ga je da se upiše. Ipak, uz osnivanje vlastitog posla, posvetio je svoje vrijeme usavršavanju znanja engleskog jezika i poniranju u sferu menadžmenta u Berlici.

Željko je 1990. godine stupio u brak s cijenjenom pjevačicom Sonjom Mitrović Hani. U njihovoj zajednici 1991. rodila se kći Sandra, a dvije godine kasnije i sin Aleksandar. Nažalost, njihov brak je došao kraju 1994. godine, ali su uspjeli održati prijateljski odnos. Kao znak dobre volje, Željko je Sonji prepustio vlasništvo nad ateljeom koji je osnovao 1988. godine. Godine 1995. Željko je ponovno pronašao ljubav i vjenčao se s Milicom, koja trenutno radi kao direktorica programa i glazbena urednica Televizije Pink. Njihov roditeljski put započeo je 2000. godine kada su dobili kćer Kristinu, a godinu dana kasnije njihova se obitelj povećala dolaskom Andree.

Kuća obitelji Mitrović u blagdansko vrijeme odiše dodatnom toplinom i ugodom. Upravo u tim radosnim prilikama djeca Željka i Milice Mitrović okupljaju se pod jednim krovom. Osim organiziranja raskošnog blagdanskog banketa, Milica također preuzima na sebe da okiti kuću divnim dekoracijama. Uvriježeno je mišljenje da njihovo prebivalište nadmašuje sve ostale u estradi kada je riječ o svečanom kićenju.

Andrea, kći Željka i Milice Mitrović, podijelila je zadivljujuću objavu na Instagramu koja je savršeno dočarala blagdanski ambijent u njihovom domu, ostavivši gledatelje u čudu. U središtu njihovog prekrasno uređenog doma stoji veliko božićno drvce ukrašeno ekstravagantnim ukrasima, dok ispod svakog člana obitelji čekaju pažljivo zamotani darovi. Crvena boja zauzima središnje mjesto u dekoru, s primjesama srebra koje svakom detalju dodaju dašak raskoši. Stol za blagovanje jednako je ukrašen svjetlucavim kristalnim čašama i ikebana aranžmanima, sa živopisnim crvenim lampionima. Željko i Milica Mitrović okitili su svoj dom figurama Djeda Mraza i priredili nježan i nezaboravan blagdanski doživljaj za sve u obitelji.