Uoči novogodišnje noći, Big Boss je organizirao posebne posjete obitelji i podrške za natjecatelje Elite. Dok su se izmjenjivali kroz obiteljsko imanje, bilo je intenzivnih odgovora, svađa, izazovnih situacija i osobnih sukoba. U Šimanovcima je došao trenutak kada je na red došao Lepi Mića da dobije podršku. Prišla su mu dva bliska prijatelja i dala mu vrijedne informacije koje je tražio. Raspitujući se kako mu je supruga Snežana i kćerka Sara, Mića je uspio saznati njihov trenutni status.

Mićina prijateljica ih je umirila rekavši da su i Snežana i Sara izuzetne i da je sve savršeno organizirano, tako da nema razloga za brigu. Mica je imao veliki značaj u ovom pitanju, jer su njegove ogromne žrtve za svoju obitelj naširoko priznate. Zanimljivo, opće je poznato da je Mića od samog ulaska u reality show odlučio svoj privatni život zaštititi od javnosti tako što je svojoj kćeri i supruzi zabranio bilo kakav vid medijske promocije.

Opće je poznato da i Sara i Snežana gade biti u centru pažnje medija, pa zbog toga nisu ušle u reality show u posjetu Lepom Mići. Mića je svojevremeno ispričao kako je ukrstio puteve sa Snežanom. “Prije mnogo godina, otprilike 30 godina unazad, naši putevi su se ukrstili i od tada smo u bračnoj zajednici dugi niz godina. Živeći u istom gradu, susreo sam je prvi put i odmah znao da je ona ta. Ja sam tada imao 27 godina, a ona 23. Nakon tri godine udvaranja izmijenili smo zavjete i krenuli na bračni put.

U dobi od 34 godine prigrlio sam očinstvo, vrijeme koje smatram idealnim. Prije toga živio sam bezbrižno. Od tog trenutka nadalje sve sam više vremena posvećivao svojoj ženi. U tom sam razdoblju uživao veliku popularnost i krenuo na velika putovanja diljem svijeta. Tek po povratku iz Amerike stigla mi je vijest o Sarinom rođenju. Supruga je preuzela ulogu temelja cijele naše obitelji, njegujući i odgajajući Saru s velikom pažnjom” – ispričao je Mića.