U emisiji Sanje Marinković dogodio se nemili incident s pjevačicom Verom Matović koja je iznijela svoje viđenje žena u braku. Ostale gošće, Luna Đogani, pobjednica “Zadruge 2” sa 27 godina, i glumica Zinaida Dedakin sa 63 godine, također su bile prisutne i dobile su priliku da iznesu svoja razmišljanja. U osmom desetljeću života Vera je izrazila veliko zadovoljstvo svojim izgledom, istaknuvši svoje zadovoljstvo.

Vera Matović je u emisiji “Magazin In” izrazila uvjerenje da izgled ima značajan utjecaj na to kako ih se doživljava. Naglasila je važnost brige o sebi i izbjegavanja situacija u kojima bi je drugi mogli osuđivati ​​ili krivo razumjeti. Prema Verinim riječima, muškarci uglavnom ne vole da ih se vidi s osobom koja ima višak kilograma, pogotovo kada je riječ o intimnim odnosima. Davanje prioriteta brizi o sebi bitno je za ženu, čak i ako je već u braku iz ljubavi, baš kao što sam ja. Imam zadovoljstvo biti majka dvoje prekrasne djece i nitko me ne može uvjeriti u suprotno. Apsolutno je moguće ostvariti svoje ciljeve, jer Luna još uvijek ima priliku izbrisati tu granicu i brinuti se za sebe. Ne treba si stvarati nepotreban pritisak jer ima još malo kilograma za skinuti. Vera se ubacila u svoje misli, nasmijala Lunu, a voditeljka Sanja Marinković se ubacila.

– Vera, uvijek imaš tako kritičku perspektivu! Prošla su dva-tri mjeseca otkako je Luna rodila… Luna je izrazila namjeru da nastavi s uklanjanjem, naglasivši da ima još posla. Uvjerila je da će nastaviti s oprezom i podnošljivim tempom. Ubrzo nakon toga, Zinaida je pridonijela raspravi o ovoj temi. Transformacija koja se događa kada žena razvije samoprihvaćanje i sebe sagleda u željenom svjetlu očituje se u njezinom vanjskom izgledu. Brojka na ljestvici ili duljina braka nemaju nikakav značaj. Zadovoljan pojedinac, bez obzira na bračni status, suzdržava se od kritiziranja, omalovažavanja ili izazivanja frustracija kod drugih jer za tim jednostavno nema potrebe. U sebi su mirni. Taj put samousavršavanja iziskuje značajan napor, navodi glumica.

Da Marko ne bi otišao od nje, dao sam prijedlog. Potaknula sam ga da otpjeva pjesmu “Oj Marko, Marko, sunce li ti žarko sjalo”. Važno je to ne zanemariti, čak niti slučajno. Svaka osoba razumije važnost toga. Zašto raspravljamo o braku kad sam u braku 50 i pol godina? Luna i Marko trebali bi se inspirirati Verom Matović i Radomirom Matovićem, mojim suprugom. Nećemo svjedočiti tako izvanrednim sindikatima u današnjem svijetu, ne, ne. Vera je progovorila bez oklijevanja i soba je utihnula.

– Ipak, Vera, nemaju svi jednako bogatstvo. I ja bih u ovom trenutku želio biti na vašem mjestu, ali to jednostavno nije moguće – rekao je voditelj. Vera je predložila da ako netko nije u stanju ispuniti određeni zadatak, najbolje je ne žaliti se na instituciju braka. S osmijehom na licu izrazila je taj osjećaj. Sanja je oštro demantirala kuknjavu, uzvikujući Veri. Zbog toga je razgovor među gostima odmah skrenuo u drugom smjeru.