Saga oko razlaza pjevača i modne dizajnerke se i dalje nastavlja jer sada slijedi raspodjela imovine koja nije mala. Sud je službeno okončao razvod Harisa i Meline Džinović, no mediji ne prestaju objavljivati ​​nove informacije o njihovoj vezi. Zanimljivo, Haris koristi svaku priliku da javno okleveta bivšu suprugu, dok Melina odlučuje šutjeti. Iznenađujuće je došlo do sukoba između Meline i Đine Džinovića, unatoč njihovoj prijašnjoj bliskoj vezi, što je mnoge ostavilo u nevjerici jer su smatrali da je takva situacija nemoguća. Zanimanje medija za ovu temu proizašlo je iz postupaka partnera Harisa Džinovića na društvenim mrežama koji su doveli do špekulacija. Đina u pratnji majke održava prijateljsku vezu s popriličnim brojem pratitelja i pokazuje visoku razinu angažmana na Instagramu.

 

  • Opće je poznato da Melina otvoreno podržava Đininu odluku da promijeni svoj izgled u prisustvu Harisa, a Melina se ne brani kada je riječ o javnom eksponiranju. Fotografija koja je prije nekoliko mjeseci objavljena na Đininom profilu neporeciv je dokaz bliskosti majke i kćeri.

Đina čvrsto vjeruje da njezina majka nadmašuje sve u smislu ženstvenosti, ističući činjenicu da, iako je njezina percepcija njihove veze evoluirala, njezin pogled na majčin fizički izgled ostao je nepromijenjen.

Uhvaćena između teške odluke da napusti oca i pronađe utjehu u zagrljaju druge osobe, zanosna blogerica naposljetku završi slomivši ne samo svoje srce već i srce svog brata Khana.

Dizajnerica je ostala zatečena neočekivanim razvojem događaja kada se pridružila njezina partnerica Melina. Dizajnericu je potpuno zatekao nagli prelazak njezina supruga s jedne TV postaje na drugu, gdje je otvoreno pričao o njihovoj vezi, identitetu dizajnerice, pa čak i o raskidu braka.

 

Sa stanovišta javnosti, situacija je izmakla kontroli zbog odluke Harisove bivše supruge da ne svjedoči. Unatoč ovom neuspjehu, i mediji i javnost uspješno su dobili temeljito razumijevanje događaja koji su se odvijali, što je uključivalo i sudjelovanje policijskih snaga.

Glazbenik je isprva tvrdio da je Melina otišla nakon pakiranja i da je u tom periodu nije bilo u kući. Međutim, on je naknadno priznao da se ona zapravo vratila kako bi preuzela svoje stvari i prenio da je navodno željela ostati, što ga je navelo da preklinje i kontaktira relevantne vlasti za njihovu umiješanost.

Odgovor je, pak, izazvao žestoku reakciju onih koji su došli poslije njih. Priča se da je Khan naglo prekinuo svaku komunikaciju s majkom, a ne može se poreći da je ovaj susret promijenio perspektivu njegove kćeri, što je dovelo do sukoba između Meline i Đine Džinović. Umjetnica je u jednom od glazbenih performansa istaknula nekonvencionalnu obiteljsku dinamiku u kojoj je potpuno izokrenuto tradicionalno poimanje kćeri kao očeva miljenika, a sina miljenika majke. Ovo otkriće dovelo je do toga da su se oba djeteta svrstala uz Džinovića. Iako su punoljetni, odlučili su da s njim žive u luksuznoj vili na Dedinju.

 

Biografija:

Haris Džinović, Sarajlija, rođen je 1951. godine u obitelji oca Muhameda Džinovića inženjera i Hatije majke ekonomistice. Tijekom svog obrazovnog puta cijenio je trenutke provedene s bakom i djedom te razvio duboku naklonost prema glazbi i sportu. Iako se bavio tenisom, atletikom i skijanjem, srce mu je pripalo nogometu, sportu kojim se počeo baviti u ranim godinama.

Tijekom ranih godina osnovne škole majka ga je podarila harmonici, a unatoč glazbenim sklonostima prisutnim u obitelji, samostalno je stekao vještinu sviranja iste. Po završetku srednjeg obrazovanja nastavio je upisivati ​​gimnaziju, gdje je otkrio svoju urođenu sposobnost svladavanja glasovira.

Žonglirajući svojim obvezama prema nogometu i klaviru, često je zanemarivao svoje akademske težnje, što je rezultiralo izbacivanjem iz škole u dva odvojena navrata. Za stjecanje srednje škole morao je upisati večernju nastavu. Sa 16 godina počeo je zarađivati ​​za život pokazujući svoj glazbeni talent u Sarajevu i na Jahorini.

Tijekom intervjua otkrivena je njegova primarna strast prema nogometu, iako je skromno priznao da su brojni igrači nadmašili njegove sposobnosti, što ga je nagnalo da se umjesto toga posveti glazbi. Haris se posvetio savladavanju harmonike i klavira prije nego što se u konačnici posvetio gitari.

  • U početku je osnovao rock skupinu koja se u kratkom vremenu raspala, što je Džinovića potaknulo da se okuša u alternativnim žanrovima koji su bili bliže njegovom osobnom stilu. Početkom 1970-ih, na Jahorini je stekao priznanje svojim zadivljujućim scenskim nastupom i vokalnim sposobnostima. Četiri godine kasnije, predstavio je svoje inauguracijsko solo izdanje s pjesmama “Domovino” i “Želim tebe” koje je sam skladao, uz pratnju cijenjenog orkestra Bokija Miloševića.