Suzana Jovanović je prije braka sa Sašom Popovićem bila u braku i iz te veze dobila sina. Žila Zdravković, otac Suzaninog bivšeg supruga Radeta Zdravkovića, u razgovoru je iznio nekoliko saznanja o odnosu pjevačice i njegovog sina.Pjevačica je bez oklijevanja brzo odgovorila na skandalozne optužbe.

  • Prema njegovim riječima, njihov susret dogodio se neočekivano u jednom baru u kojem su oboje nastupali. Rade je tada već bio u sretnoj vezi s lijepom i ljubaznom djevojkom iz dobre obitelji. No, iznenadna svađa dovela je do ulaska Suzane u njihov život. Iznenađujuće, u roku od samo petnaest dana su se vjenčali. Prvih dana života s njima Suzana je bila divna, no stvari su se brzo promijenile. Kako je pojasnio Žila Zdravković, njihov je odnos postao buran, nastajala su razna pitanja.

Napetost između Suzane Jovanović i njenog supruga bila je opipljiva, iako se nikada nisu otvoreno posvađali u našem prisustvu. Njihov napet odnos bio je očit, a odvojeno spavanje postalo je norma. Kad je bila dobre volje, upustila bi se u razgovor s nama, a kad nije, kao da ne postojimo. Radeta, Suzanina majka, nikada joj nije kuhala, pa su jele po kafićima. Da bih finansirao njihovu svadbu, morao sam da prodam traktor, ali od tog događaja nisam dobio ni dinara, požalio se bivši svekar Suzane Jovanović, koji je krivicu svalio na pevačicinu majku.

  • Nakon žestoke svađe, Suzana je prišla Radetu tražeći pomirenje. Priznala je kako bi sve bilo savršeno da nije poslušala majčin savjet. Jedne noći planirala je ostaviti Radetu dok je on bio na poslu, no on se, srećom, vratio kući po zaboravljenu stvar i usred noći na raskršću susreo Suzanu. Očajna, molila je da uđe u auto, a on ju je nevoljko odvezao natrag majci u Ralju. Ove detalje ispričao je bivši Suzanin svekar. No, Suzana mu je brzo odgovorila, ustvrdivši da nikada nije branila njihovom djetetu da viđa oca, nego je on to odlučio ne. Zdravkovići su, očekivano, dospjeli na novinske naslovnice.

Suprotno onome što se govori, ja ne branim svom djetetu da ih viđa; nego je to njegov vlastiti izbor. Čini se da je njegov otac potpuno zaboravio na njegovo postojanje, izgubivši svu brigu i interes za Danijelu čim se ponovno oženio. U ključnom trenutku u životu kada mu je trebala pažnja i razumijevanje, Rade im ih nije pružio. Umjesto njega, uskočio je Saša Popović i ponudio potrebnu podršku. Suzana je, osvrćući se na propali prvi brak, otkrila da je bila prevarena: udala se mlada i rodila Danijela.

  • Ispostavilo se da je unutar te veze bilo tajni i nevjere, a toga su, čini se, svi bili svjesni osim nje. Kad se moj prvi brak počeo raspadati, suočila sam se s neizbježnom stvarnošću razvoda. Odbio sam se zadovoljiti drugim mjestom. Tada je moj sin imao samo osam mjeseci, ali sam donijela odluku da ga uzmem i odem. Tražeći utočište kod roditelja, pokrenula sam brakorazvodnu parnicu.

Moji su roditelji željno iščekivali naš povratak, žudeći da se kuća ponovno napuni. Ja sam jedinica, a njihovi su životi bili prazni otkad sam se udala. Podržavali su me i emocionalno i u odgoju sina Danijela. Bilo je to razdoblje puno izazova za mene. Unatoč završenoj poslovnoj školi, našao sam se bez posla. Moja pjevačka karijera je stala i brinula sam se kako ću izdržavati svoje dijete.

  • Zanemario sam vlastitu dobrobit, izjedan tim brigama. Međutim, prekretnica je došla kada je Bog intervenirao i otvorio mi vrata. Obratili su mi se Požarevljani, ponudili mi stalno mjesto pjevača uz stalni rad. Ova prilika stigla je od najrenomiranijeg orkestra u regiji. Pjevačica je za domaće medije izjavila da im je sve obilato vraćeno, ne samo za njih same već i za sina i roditelje.