Nataša Bekvalac važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica na našim prostorima, te ovu titulu dostojanstveno nosi godinama unazad. Ipak, s druge strane, njen ljubavni život je uvijek bio na klimavim nogama.

Novosađanka Nataša Bekvalac, od milja poznata kao Barbika, doživela je burno romantično putovanje. Uprkos raspadu tri braka, njena nepokolebljiva vera u ljubav ostaje nepokolebljiva, ostavljajući otvorenu mogućnost da se ponovo upusti u carstvo strastvene nepredvidljivosti. Tokom četiri godine, Nataša Bekvalac i Miodrag Kostić su delili romantičnu vezu.

Biznismen se zbog njihove veze našao na udaru javnosti, dok Nataša, koja je doživela tri prethodna braka, neguje uspomene na mladalačku romansu sa Miodragom. Tokom rasprave o njihovom raskidu, pokazala je izuzetnu smirenost i naglasila duboko ukorijenjenu nesklad koja je dosljedno definirala njihov odnos.

Do sada sam birao da o ovim stvarima ne raspravljam javno. Međutim, odlučio sam da im se sada obratim kako bih zatvorio i spriječio da novinari kruže bilo kakve izmišljene priče. Osim toga, nadam se da ću time konačno stati na kraj neprestanim upitima o ovoj temi. Što se tiče Miodraga, naša veza počela je pre četiri godine.

Dosljedno ću izbjegavati davati pogrdne primjedbe o pojedincu s kojim sam iskusio sve aspekte svog postojanja. Od najveće je važnosti podvući konačan zaključak naše veze. Tokom čitavog trajanja naše veze, harmonija je bila upadljivo odsutna, stvarnost koju nikada nisam mogao sakriti. Iako između nas možda postoje određene paralele, naše perspektive o životu uvelike se razlikuju.

Skandalozne i neugledne tvrdnje koje su se nekada širile o nama pokazale su se potpuno neosnovanim, jer je i sama Nataša kasnije, dve decenije kasnije, priznala da nikada nije srela takvog pojedinca. U svojim dvadesetim, imao sam privilegiju da sretnem izvanredan um koji me je opčinio i zapalio duboku ljubav u meni.

Do danas nisam sreo drugog pojedinca koji posjeduje uporediv nivo intelektualne sposobnosti. Moja najveća želja je da ponovo budem u prisustvu tog izuzetnog intelekta. Naravno, mislim na nikoga drugog do Miodraga Kostića. Sa zadovoljstvom mogu da podelim sa vama da je Nataša u intervjuu za Kurir otkrila da smo vezu održali godinama.

U retkim slučajevima, Miodrag Kostić, biznismen koji sa bivšom suprugom Marijanom Mateus ima troje dece, doneo je odluku da javno progovori o svom privatnom životu. Što se tiče moje bivše supruge, Marijane (koja je poznata i kao Marijana Mateus, glavni autor), sa sigurnošću tvrdim da je bez premca, posebno kada se ima u vidu da imamo troje dece.

  • Jedine dve javno priznate veze u mom životu su one koje sam imao sa Natašom i još jednom ženom, obe traju manje od četiri godine. Iako sam imao nekoliko drugih dugoročnih partnerstava, ona nisu bila toliko poznata. Za razliku od onih koji često mijenjaju partnera, ja lično cijenim stabilnost posvećenog braka. Ipak, intenzivna medijska provera uveliko je uticala na moj odnos sa Natašom.

U emisiji “Sve što je moje” 2005. Kostić je izrazio težnju za vezom koja bi mogla da se razvija bez spoljnog mešanja. Na potencijal uspjeha u vezi uvelike utiču izazovi koji se javljaju kada je ona podvrgnuta javnoj kontroli. Odrastajući u domaćinstvu sa ocem Dragoljubom Bekvalcem, penzionisanim fudbalerom i trenerom, i majkom Mirom, domaćicom, Nataša je imala društvo starije sestre Dragane i mlađe sestre Kristine, koje će vremenom steći slavu. kao modni dizajner.

U krug njene porodice dodale su se i sestre od tetke, Tanja i Jelena Mrkić. Nataša je od malih nogu pokazivala neutaživu žeđ za znanjem i intenzivnu ljubav prema muzici. Česte posete seoskim sredinama pored bake Dragice bile su za nju uobičajena pojava.

U početku je njena veza sa sestrama bila daleka, ali kako je vrijeme prolazilo, one su evoluirale ne samo u porodicu, već i u njene najpouzdanije povjerenike i nepokolebljive stubove podrške.

Godine 1989. obilježila je svoj prvi nastup na renomiranom dječjem festivalu “Kids Sing the Hits”, nastupajući kao članica cijenjene grupe Regina. Uprkos tome, otkrila je da nije u stanju da odoli porivu da kritikuje svoje kolege članove benda zbog nedostatka muzičke harmonije.

Sledeće godine imala je priliku da pokaže svoje talente u solo nastupu u renomiranom dečijem programu „Muzički Roller Coaster“. Ovo iskustvo ju je katapultiralo u centar pažnje i izazvalo široko rasprostranjene spekulacije o njenom neizbježnom usponu do zvijezde. Po završetku osnovnog obrazovanja, neometano je prešla u oblast srednjeg obrazovanja. Uz očevo vodstvo, 1999. godine upisuje Višu trenersku školu i trijumfalno završava školovanje. Naredna godina se pokazala kao ključni trenutak jer je skupila hrabrost da napusti svoje porodično prebivalište i dobila pomoć svojih roditelja u kupovini sopstvenog stana. Uronjena u carstvo muzike, započela je proces snimanja za svoj inauguralni album pod nazivom “Ne brini” 2001. godine.