Zbog narušenog zdravstvenog stanja, kći Rajka Šerifovića, Marija Šerifović, trenutno boravi u staračkom domu, ističući kako njegovo stanje utječe na njihovu obiteljsku dinamiku. U nedavnom filmu koji dokumentira njezin život, pop pjevačica Marija Šerifović progovorila je o svojim iskustvima odrastanja uz oca koji se borio s alkoholizmom i kockom. Među raznim temama o kojima se raspravljalo, po prvi put je podijelila i uvide u vlastite seksualne sklonosti.

  • Zbog fizičkog zlostavljanja majke Verice, i ona i Marija bile su primorane napustiti rodni grad i preseliti se u Beograd. U jednoj sceni iz filma ‘Ispovijed’ pojavljuje se Marijin otac Rajko koji priznaje da je zbog vlastite gluposti izgubio kćer i suprugu, a odluku koju nije želio ispraviti. U početku smo se ogradili od nje zbog visokih tečajeva na gospođu Vericu. Marija je ostala nesvjesna napetosti između mene i njezine majke. Bio sam svjestan njenog negodovanja prema mojim postupcima.

No, moram vas podsjetiti da sam znatno stariji od Verice i imao sam svoj identitet prije nego što je ona postala moja žena. Unatoč rođenju naše kćeri Marije, nisam se uspio osloboditi svojih prošlih težnji. To je isključivo moja krivnja, uvijek moja. Trenutačno živim sam u prostranom prostoru od tristotinjak četvornih metara”, rekao je tada Marijin otac. Inače, Marija je donijela odluku da svog oca, talentiranog harmonikaša Rajka Šerifovića, smjesti u starački dom zbog njegovog propadanja.

  • Marija Šerifović, poznata srpska pop pjevačica i glazbena producentica, postala je poznata nakon pobjede na Eurosongu 2007. Rođena je 14. studenog 1984. godine u Kragujevcu između Beograda i Los Angelesa. Marija potječe iz obitelji s jakom glazbenom pozadinom. Njeni djed i baka bili su poznati po obradi tradicionalnih gradskih pjesama, dok su njeni roditelji Verica i Rajko svoj talent pokazali kao izvođači u grupi Žaoka.

Godine 2004. zvijezda Marije Šerifović počela je rasti u regiji kada je odnijela pobjedu na festivalu u Budvi sa svojom zanosnom pjesmom “Bol do ludila”. Upravo ju je trijumf na Euroviziji 2007. sa snažnom baladom “Molitva” izbacio u središte pozornosti europske glazbene scene. Do 2024. već je objavila šest visoko hvaljenih studijskih albuma i naširoko je smatraju jednom od najiznimnijih pjevačica u regiji. Osim toga, Marija je stalna članica cijenjenog žirija popularnog televizijskog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”.

  • Vrijedi spomenuti da je njezin polubrat Danijel Pavlović također poznati pjevač i cijenjeni vokalni pedagog, a afirmaciju je stekao sudjelovanjem u “Operaciji trijumf”. Rođena 1984. u Kragujevcu, Marija Šerifović dolazi iz obitelji duboko ukorijenjene u svijetu glazbe. Njena majka Verica Šerifović poznata je pjevačica, dok je otac Rajko Šerifović talentirani glazbenik. Iako su se njezini roditelji, koji su nekoć bili članovi glazbene grupe Žaoka, rastali prije Marijina rođenja, njihova strast prema glazbi nastavila je utjecati na njezino odrastanje.

Naime, Marijini djed i baka, koji su uživali u pjevanju tradicionalnih narodnih pjesama, dodatno su njegovali njezin glazbeni talent. S nepunih 12 godina Marija je debitirala na Festivalu “Djeca pjevaju hitove” osvojivši publiku snažnom izvedbom “I will always love you”. Svojom izuzetnom interpretacijom i odvažnim izborom pjesama zaslužila je prvo mjesto i privukla pozornost mnogih. Godine 1998. Marija je s majkom surađivala na duetu pod nazivom “Moje bube”. Nastavljajući školovanje, Marija je završila srednju i nižu glazbenu školu u Kragujevcu. Nakon diplome odlučila je upisati studij menadžmenta na fakultetu u Beogradu.