Pratioci Jelene Karleuše možda nisu vrijedni pažnje, ali ona sama se ističe. Jelena Karleuša u posljednje vrijeme ulaže ogroman trud. Uz uspješne nastupe u raznim klubovima diljem regije i šire, jučer je ugodno iznenadila svoje pratitelje na Instagramu. Kroz zadivljujući video, predstavila je živopisne albume Alpha & Omega, sada dostupne na CD-ima u upečatljivim nijansama zelene i ljubičaste.

  • Ovaj uzbudljivi događaj podigao je ludnicu među svim obožavateljima Jelene Karleuše, osim kod jednog… Nije mu ravan ni jedan dosadašnji partner Jelene Karleuše. Prije dvije godine, jednog lijepog jesenskog dana, paparazzo je Divu uhvatio u srcu grada dok je odrađivala svoje dnevne obveze. Kroz njezin život dolazili su i odlazili brojni muškarci, no samo je jedan ostao njezina stijena. S njom je tada bio i njezin prijatelj i poslovni partner Zoran Birtašević, koji ih je i odvezao do centra grada.

Jelena Karleuša danas se više ne oslanja na prisustvo muškaraca u svom životu. Za ovaj događaj odabrala je ležernu kombinaciju u svojoj preferiranoj goloj nijansi, koju je upotpunila modnim dodacima njezinog omiljenog brenda “luj viton” – papučama od 800 eura, naočalama od 600 eura i torbicom od 1800 eura, poznatoj po svoju popularnost. Jelena Karleuša se zatekla kako čezne za izostankom ljubavi koju je nekada imala od Duška, jer se zbog postupaka ovog političara osjećala napušteno.

  • Nadalje, okitila se kapom iste boje. Mlada djevojka koja je bila u središtu kontroverze ovom se prigodom uputila u grad u potpuno nenakićenom obliku, bez ikakvih kozmetičkih dodataka. Promatrači su brzo primijetili da je Jelena blistavija i vitkija nego ikad prije, te sugerirali da bi se trebala češće pojavljivati ​​u javnosti bez pomoći šminke. Muškarci Jelene Karleuše već sada blijede u usporedbi s njezinim najboljim prijateljem Zoranom, čiji ga izuzetni maniri i bliska veza čine ne samo pop idolom i vrijednim suradnikom, već i srodnim bratom.

Rođena 17. kolovoza 1978., Jelena Karleuša Tošić poznata je srpska pjevačica slavljena zbog svojih odvažnih umjetničkih nastojanja i osobnosti koja se neprestano razvija, što ju je dovelo do velikog priznanja i utjecaja. Osim toga, Karleuša je dobila veliku medijsku pozornost zbog svojih otvorenih stavova i povremenih spornih trenutaka. Jelena Karleuša, koju njemački časopis Fokus naziva “Balkanskom madonom”, a V magazin je uspoređuje s Lady Gagom, nosi titulu najpraćenije Srpkinje na društvenim mrežama, s nevjerojatnih dva milijuna pratitelja na Instagramu.

  • Rođena 17. kolovoza 1978. u Beogradu, SFR Jugoslavija, Karleuša je svoje formativne godine provela u novobeogradskom naselju Fontana. Njezina majka Divna Karleuša (25. siječnja 1958. – 3. ožujka 2019.) bila je omiljena radijska voditeljica Radio Beograda, dok je njezin otac Dragan (1. siječnja 1947.) umirovljeni kapetan MUP-a Srbije. Naime, vodio je istragu o zloglasnom kosovskom masakru 1999. godine te je sudjelovao u akciji Sablja 2003. godine.

Karleuša je završila zemunsku gimnaziju, gdje je pohađala i glazbenu školu te aktivno sudjelovala u školskom zboru. Izražavajući želju da postane pjevačica sa nepunih šesnaest godina, Karleuša je naišla na bodrenje majke. Nažalost, financijska ograničenja proizašla iz inflacije i sveukupnih ekonomskih poteškoća u zemlji spriječila su realizaciju Jeleninog debi albuma.

  • No, uz pomoć pjevačice Dragane Mirković, Karleuša je uspjela savladati te prepreke i izdati svoju prvu ploču, Ogledalce pod Diskos, 1995. godine. Ovaj prvijenac pokazao se kao komercijalni trijumf, jer je prodala više od 100.000 primjeraka albuma u Jugoslaviji . Kako je karijera napredovala, nastavila je izdavati još pet turbo-folk ploča, svjesno održavajući imidž isključivo pop glazbene umjetnice.