Usred granica najskuplje metropole na kugli zemaljskoj, proslavljena glumica i njen suprug uspjeli su pronaći trenutak da svojim online pratiteljima upute srdačne pozdrave i čestitke povodom dolaska 2024. godine. Milica Milša, omiljena figura u industriji zabave, doživjela je iznimno trijumfalnu i plodnu 2023. godinu, ubirući plodove svoje nepokolebljive predanosti tijekom prethodnih dvanaest mjeseci.

Milica Milša, talentirana glumica, neizmjerno je ponosna na angažman u iznimno uspješnoj seriji “Zakopane tajne”, koja se može pohvaliti impresivnom zbirkom od preko dvije stotine epizoda. No, ono što je istinski veseli novi je zajednički projekt s njezinim cijenjenim suprugom Žarkom Jokanovićem, koji je poznat po svom scenarističkom umijeću. Osim toga, Žarko znalački upravlja svojim obavezama, a pritom izdvaja vrijeme za sebe i svoje najdraže. Par je za novogodišnji bijeg odabrao nekonvencionalnu destinaciju – Singapur, izbor koji odudara od uobičajenog, ali je nedvojbeno intrigantan.

U iščekivanju njihovog uzbudljivog putovanja, slavni dvojac je namjerno odlučio sakriti svoju lokaciju za dugo očekivanu večer. Međutim, Milica se oglasila na Instagramu kako bi čestitala Novu 2024. godinu i nehotice otkrila da se ona i njen suprug trenutno nalaze u najjužnijoj regiji Azije, točnije na prelijepom otoku Sentosa u Singapuru. Prikazujući svoje obožavanje primamljivih voda plaže Silosa i uživanje u slatkim voćnim napitcima, ona vješto bilježi te trenutke kroz zadivljujući izbor fotografija.

Usred tame noći, s oduševljenjem je dokumentirala svoje iskustvo prepuštanja osvježavajućem kupanju unutar raskošnih granica hotelskog bazena. Uz pozadinu nebodera koji izazivaju strahopoštovanje, svima je uputila srdačne novogodišnje čestitke. Poznata glumica i njezin suprug uhvatili su esenciju novogodišnjeg ugođaja u Singapuru, podijelivši isječke svoje avanture na svojim društvenim mrežama. Kaleidoskop od tisuću crvenih i zlatnih balona radosno je plesao na nebu, simbolizirajući praznični duh trenutka. Singapur, oličenje luksuza i raskoši, vlada kao najekstravagantniji i najskuplji grad na svijetu, nadmašujući čak i New York i London. Široko je priznat kao odredište rezervirano isključivo za elitu, gdje svaki aspekt, bilo da se radi o restoranima, modi ili smještaju, zahtijeva visoku cijenu.