Godine 2016. proslavljeni srpski glumac Milorad Mandić Manda tragično je preminuo na kazališnim daskama tijekom premijere dječje predstave “Petar Pan” u UK “Vuk Karadžić”. Iza njega je ostala supruga, glumica Anastasija Anja Mandić, sin Andrija i troje starije djece iz prethodnog braka.

Zbog njihove odsutnosti iz javnosti malo se zna o djeci koju je dobio s prvom suprugom Ksenijom Sonjom Burzan – najstarijem sinu Marku, kćeri Mariji i najmlađem Filipu. S druge strane, najstariji izdanak preminulog glumca, Marko, transformirao se u pravog gospodina. Brojne osobe ženskog spola mogle bi se obeshrabriti kada saznaju da je Marko trenutno nedostupan, jer je ušao u bračnu sreću sa sjajnom blogericom i influencericom Tijanom Mandić. Njihovo vjenčanje održalo se krajem 2021. godine, a nedugo nakon toga, poželjeli su dobrodošlicu dragocjenoj kćeri u svoje živote.

Za sve vrijeme svog online prisustva, Tijana je svojim pratiteljima tek jednom otkrila lice svog supruga, čime je osigurala da njegovo lice ostane skriveno na ostalim zajedničkim fotografijama. Na Markovom Linkedin profilu stoji da se bavi video produkcijom te da je producent u jednoj produkcijskoj kući. S bogatim iskustvom u društvenim mrežama i marketingu, Marko je dobio višestruka priznanja za svoj doprinos produkcijskoj industriji.

Tijana Mandić na Instagramu se predstavlja pod umjetničkim imenom Flawless Mess, poznata blogerica i influencerica u digitalnom svijetu. Pregledavajući njezin profil, otkrili smo slike Marka i nje na kojima je vidljivo da uživaju u ljubavi i bračnom blaženstvu. Tijanino bavljenje marketingom i fotografijom donijelo je značajan uspjeh, što je dovelo do velike pokrivenosti domaćih medija i čestih pojavljivanja na naslovnicama.