Miroslav Ilić, rođen 10. prosinca 1950. godine u selu Mrčajevci kod Čačka, poznati je srpski folk pjevač. Njegova slavna karijera započela je 1962. godine, što ga je potaknulo da postane cijenjen i visoko cijenjen umjetnik u cijeloj bivšoj Jugoslaviji. I obožavatelji i mediji ga jako cijene, od milja ga nazivaju “mrčajevački slavuj”. Njegova glazbena izdanja stalno su postigla izvanrednu prodaju, s milijunima prodanih primjeraka. U posljednje vrijeme veliku pozornost privukao je sudski postupak koji je za utvrđivanje očinstva pokrenula njegova bivša partnerica.

Javnost do sada nije znala za zataškanu ljubavnu vezu Miroslava Ilića i Mirjane Antonović. Unatoč njegovom stalnom negiranju i zanemarivanju sina, pjevač je uspio sakriti emocije i suzdržati se od vrijeđanja Mirjane. No, Mirjana Antonović ostala je odlučna u nastojanju da se otkrije prava istina i javnosti razotkrije prava narav Miroslava Ilića.

Unatoč nepobitnim dokazima o Devinovoj biološkoj vezi s Miroslavom, sam Miroslav to odlučuje previdjeti, vođen dubokim divljenjem prema svojoj ženi Gordani. Nadalje, Miroslav uporno negira bilo kakvu umiješanost u izvanbračnu vezu s Mirom, čak i usprkos snažnoj fotografiji koja govori više od riječi. Veza između Miroslava Ilića i Mire Antonović nedvojbeno je značajna.

Neosporan dokaz njihove afere bilježi nedavna fotografija koju je Mira podijelila na svom Facebook profilu. Ova posebna fotografija, snimljena tijekom njihovog okupljanja u Kanadi na doček Nove godine, prikazuje Miroslava i Mirjanu kao par usred svojih prijatelja. Važno je napomenuti da se ovaj događaj dogodio dok je Miroslav još bio u braku sa Gocom. Vrijeme nastanka ove fotografije ima značaj, jer je snimljena samo tri mjeseca prije rođenja njihovog sina Devina, kojeg će se Miroslav kasnije odreći. Dok se sve više otkrivaju detalji o vezi Miroslava Ilića i Mirjane Antonović, ostaje pitanje kada će pjevač prestati sa demantijima.