Dolores Aveiro, majka proslavljenog nogometaša Cristiana Ronalda, nedavno je u velikom stilu proslavila svoj 69. rođendan. Za ovu posebnu prigodu njezin sin nije štedio i poklonio joj je luksuzni automobil Porsche Cayenne, vrijedan oko 100.000 eura. Srcedirljivi video koji prikazuje njezino iskreno iznenađenje i radost brzo je postao viralan na raznim platformama društvenih medija.

Dolores je u društvu sina Cristiana Ronalda i najstarijeg unuka krenula prema svom poklonu – automobilu ukrašenom velikom, živopisnom crvenom mašnom. Preplavljena nevjericom, suze su joj tekle niz lice dok je posljednji put čvrsto zagrlila svog unuka prije nego što je ušla u svoj potpuno novi automobil. U objavi na Instagramu Katia, Kristijanova sestra, izrazila je kako majčina sreća proizlazi iz sjećanja na sina, a ne zbog materijalne vrijednosti poklona. Katia je također podijelila video spomenut u svojoj objavi.

Nadalje, Ronaldo je iznenadio svoju majku na njezin rođendan organiziravši nastup njezinog omiljenog pjevača Luana Santane te mu poklonio Rolex sat. Za početak 2024. godine, nogometna zvijezda proslavila je sa svojom obitelji, uključujući majku, i ponosno podijelila slike slavlja na svom Instagram računu. Ronaldo je na svom Instagram profilu izrazio važnost obitelji, navodeći da je ona od iznimne važnosti.

Kako prenosi Vecernji.hr, na prvoj fotografiji nazočila je njegova dugogodišnja partnerica Georgina Rodriguez, dok je na posljednjoj fotografiji druženje njegove braće i sestre Katie i Elme, brata Huga i majke Dolores. Ako ste se pitali, Ronaldo ima duboku i snažnu vezu sa svojom majkom. Tijekom intervjua novinarka je Kristijana ispitivala zašto njegova majka još uvijek živi s njim i zašto joj nije sagradio kuću. Cristiano je promptno odgovorio, ističući goleme žrtve koje je njegova majka podnijela za njega. Ispričao je kako je ona nesebično podnosila glad kako bi on navečer mogao jesti, budući da je njihova financijska situacija bila teška. Radeći neumorno, prihvatila se više poslova, uključujući noćne smjene kao čistačica, samo kako bi mu priuštila prve kopačke, omogućivši mu da nastavi svoju strast prema sportu. Popularni nogometaš sve svoje uspjehe pripisao je njoj, izrazivši joj zahvalnost na podršci i utjecaju.