Glumičini obožavatelji na Instagramu dosad nisu imali prilike vidjeti spavaću sobu Anđelke Prpić.Da budemo iskreni, simpatična komičarka jednom je podijelila video u kojem je prikazala svoju garderobu, a da nitko nije znao da se ona zapravo nalazi u njezinoj spavaćoj sobi.Nakon detaljnijeg pregleda, postaje očito da je raskošni ormar s trideset odjeljaka, policama, ogledalima, pa čak i dijelom izrađenim u cijelosti od stakla, postavljen točno nasuprot bračnog kreveta, nudeći svježu perspektivu na raspored sobe.

 

U kutu u koji se Anđelka i njezin novi suprug Marko često povuku nakon što stave djecu na spavanje, najveći dio prostora zauzima masivni Francuz.Uz nju se nalaze noćni ormarići, ali tu je i komoda koja u ovom ambijentu izgleda stilski neumjesno.

Okvir kreveta odlikuje se elegantnim, suvremenim dizajnom i završen je u upečatljivoj crnoj boji, dok komoda, spomenuta ranije, odiše bezvremenskom elegancijom svojom vintage privlačnošću i bogatom smeđom nijansom.

Na plohi su postavljene zdjele i pozamašna umjetnička slika koja podsjeća na kolaž. Torbice obješene na vrata plijenile su pažnju pojedinih promatrača.

Anđelkina kolekcija torbica toliko je velika da ih čak treba objesiti na kvaku, ostavljajući ostale dame u čudu njezinom obiljem.Ukratko,spavaća soba Anđelke Prpić udoban je prostor namijenjen opuštanju i eventualnom pregledavanju scenarija za nadolazeće uloge.

Biografija:

Rođena u Požarevcu 1984. godine, Anđelka Stević djetinjstvo je provela u rodnom gradu sa roditeljima i mlađim bratom. Uz redovno školovanje pohađala je i Glazbenu školu “Stevan Mokranjac”, gdje joj trenutno brat predaje gitaru. Nakon mature pokušala je upisati Fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu.

  • Nažalost, nije uspjela ući u željeni krug i umjesto toga upisala je Učiteljski fakultet. Odlučna da se posveti svojoj strasti, ljeto je posvetila pripremama za prijemni ispit na Akademiji dramskih umjetnosti u Novom Sadu. Ovoga puta njezin se trud isplatio, na radost njezinih vjernih obožavatelja.

Anđelka, koja je već više od petnaest godina istaknuta osoba u javnosti, ima život koji osvaja novinare tabloida. Začudo, ona tvrdi da se još nije susrela s lažnim vijestima koje su je uznemirile. Jedina stvar koja je istinski pogađa je kada se šire lažne informacije o njezinim voljenima. Anđelka se 2011. godine vjenčala s Dariom Prpićem, uspješnim ugostiteljom iz okolice Senja u Hrvatskoj.

 

Putevi su im se ukrstili u lokalu u kojem je Dario bio zaposlen. Anđelka, umorna od stalnih pitanja o glumačkoj karijeri, Dariju se predstavila kao bankarica. Iduće godine dočekali su sina Jakšu. U slobodno vrijeme, Anđelka uživa u srpskim komedijama, jer cijeni njihov jedinstveni smisao za humor. Kad bi joj se pružila prilika, voljela bi portretirati Katicu, strašnu kćer Radovana Trećeg, koja ima smisla pobijediti sve.

Anđelka ne bježi od odgovornosti, što se vidi iu njezinom vlasništvu kozmetičkog salona “Diktat” u periodima zastoja industrije. Na svom putu vođenja privatnog biznisa stekla je vrijedna znanja i uživjela se u ulogu poslovne žene. Kako je otvoreno priznala, često je birala štikle umjesto konzervativnije obuće, simbolizirajući njezin prelazak u ovu novu ulogu.

U jednom je trenutku izrazila nezadovoljstvo suprugovim čestim izbivanjem, ali je kasnije pohvalila Darijevo kulinarsko umijeće, izjavila da vjeruje u njegove sposobnosti i odustala od potrebe da intervenira. Ranije je često dijelila slike sa svojim suprugom na “Instagramu”, popraćene omiljenim hashtagom “#muzizenamackapecena”. Ipak, nakon osam godina braka, par se u konačnici razveo, a glumica nije htjela komentirati tekstove domaćih tabloida.