Posljednjih godina je Petar Benčina jedan od najtraženijih i najpopularnijih glumaca u Srbiji  javnos zanima i njegov privatni život.Manje je poznato da se i njegov brat bavi istom profesijom. Igor Benčina, atraktivni brat Petra Benčine, osvajao je žene posvuda svojim impresivnim talentom na ekranu, ali i zagonetnim ponašanjem. Mnoge zanima Igorov trenutni status veze. Iako ne govori otvoreno o svom emotivnom životu, vrijedi napomenuti da je njegova djevojka također talentirana i zanosna glumica, koja je mlada i u procvatu svoje karijere.

 

Prva iskra emocija planula je između Igora i njegove nešto mlađe suradnice Marte Bjelice tijekom njihovog zajedničkog pothvata “Volja za sinove”. Nakon toga su u više navrata viđeni u društvu, što je dovelo do nagađanja o njihovoj ljubavnoj vezi u beogradskim društvenim krugovima tijekom 2020. godine. Međutim, dvojac svoju vezu nikada nije službeno priznao javnosti.

I opet vrijedi izreka gdje ima dima ima i vatre, što se ovoga puta i potvrdilo. Različite fotografije objavljene na njihovim računima na društvenim mrežama dokazuju obje osobe zajedno, bilježeći trenutke nježnih zagrljaja i radosnih osmijeha.

Igor i Marta neko su vrijeme bili izvan javnosti pa su se mnogi zapitali o statusu njihove veze, no njihovo zajedničko pojavljivanje na rođendanu Tamare Dragičević, uhvaćeno u radosnim zagrljajima i osmjesima, potvrdilo je da je Marta još uvijek djevojka Igora Benčine.Martu je obitelj Benčina srdačno zagrlila, a bez nje ne mogu proći ni jedna značajna prigoda.

 

Petar Benčina, srpski glumac koji je domaćoj publici poznat po ulozi doktora Hadžipopovića u filmu ‘Toma’, u braku je sa kolegicom Tamarom Dragičević a nedavno su objavili vijest da čekaju i treće dijete. Petar i Tamara otvoreno iskazuju duboku ljubav jedno drugom, često objavljujući zajedničke slike na Instagramu.

  • Nakon što su se vjenčali 2016. godine, pravi dokaz ljubavi ovog glumačkog para kriju njihova djeca, kćerka Staša i sin Lazar. Kako prenose mediji, priča o njihovom susretu prilično je neobična, a prvi zajednički izlazak bio je neplaniran. Tamara otvoreno priznaje svoju sramežljivost, dok je Petrova odlučnost vidljiva u njihovoj priči.

U nedavnom intervjuu u emisiji “Balkanskom ulicom” Tamara je ispričala kako su se razvili njeni osjećaji prema Petru. U početku Peter nije bio netko prema kome je gajila romantične osjećaje, sve dok nije otkrila da se on zapravo zaljubio u nju. Odjednom se činilo da ima mnogo obožavatelja. Često bi se družili s kolegama iz razreda, a Petar bi im se uvijek pridružio. Dok su sjedili jedno kraj drugoga, Tamara je shvatila da ne samo da se ona sviđa Petru, već ga je i smatrala dobrom osobom.

 

Zanimljiva situacija dogodila se nakon castinga. Završili su s castingom i odlučili zajedno pješačiti kući, unatoč vrućini od 40 stupnjeva. Dok su šetali i svraćali na piće, Tamara se nije mogla načuditi zašto toliko šetaju bez ikakvih znakova flerta.

Na kraju su se oprostili na Brankovom mostu, a Tamara je bila pomalo posramljena zbog udaljenosti koju su prevalile. Povjerila se mami o situaciji, ne shvaćajući da je počela razvijati osjećaje prema Peteru. Nije znala da je Peter već osjećao nešto prema njoj.

Njihov prvi poljubac dogodio se na Novom Beogradu, a kasnije je Petar zaprosio Tamaru na moru. Oboje su vjerovali da će njihovo vjenčanje biti jednako posebno kao i zaruke.