Pop diva Jelena Karleuša se svakodnevno oglašava na društvenim mrežama i iznosi svoje stavove o svemu. S druge strane njen još uviejk zakoniti suprug Duško Tošić je prilično samozatajan i tek poenakd objavi poneku fotografiju. Duško Tošić, bivši nogometaš, u javnosti je poznat ne samo po svojoj sportskoj karijeri već i kao suprug Jelene Karleuše.Tijekom svoje uspješne karijere sklopio je brojne unosne ugovore koji su donijeli znatnu financijsku dobit, koju je sve pronicljivo rasporedio i uložio.

 

Duško Tošić se nakon koncerta žurno zaputio u ordinaciju renomiranog liječnika, gdje je snimljen na jednoj klinici u Turskoj.Prema riječima upućenih, Duško Tošić ne samo da posjeduje više nekretnina na raznim lokacijama, već je pokrenuo i inicijativu za obnovu obiteljske kuće u selu Orlovat, koje se nalazi u blizini Zrenjanina.

Pretvorivši nekoć oronulu kuću u raskošnu vilu, velikodušno ju je darovao svojim roditeljima.Nakon što je Duškov otac preminuo 2018. godine, jedini stanovnik kuće je njegova majka Nikoleta. Osim sina, često je posjećuje i kći Katarina.

  • Unatoč odrastanju u teškim financijskim okolnostima, proslavljeni nogometaš nikada nije izostavio ljubav i podršku koju je dobivao od svoje obitelji, zbog čega im se danas nastoji višestruko odužiti.

Duško je uvijek bio lijepo odgojeno dijete, a to je i dalje. Kad god predstavnici sedme sile posjete njegove susjede u rodnom gradu, opisuju ga kao redovitog i ugodnog čovjeka.

Biografija:

Duško Tošić, koji je odrastao u selu Orlovac kod Zrenjanina, od malih je nogu gajio duboku strast prema nogometu. Međutim, zbog financijskih ograničenja, njegovi roditelji nisu mogli podržati njegove snove. Kako bi mu pružio priliku da se bavi svojom strašću, Duškov otac Milorad donio je odluku da ga upiše u Dom za nezbrinutu djecu “Angelina Kojić Gina” u Zrenjaninu.

  • To je omogućilo Dušku da se školuje i trenira nogomet. Unatoč udaljenosti od obitelji, Duško je bio okružen ljubavlju i podrškom kako osoblja internata tako i svojih susjeda. Redovito bi se vraćao kući u Orlovac, a roditelji su se trudili da ga posjećuju u Zrenjaninu. Prema riječima onih koji su ga poznavali, Duško je i nakon slave ostao skroman i vrijedan čovjek.

I dalje mu je prioritet druženje sa suprugom i kćerima, često se vraća u Orlovac gdje mu i danas žive roditelji. Duško je posljednjih deset godina u sretnom braku sa srbijanskom pop pjevačicom Jelenom Karleušom. Njihova veza započela je 2007. godine, a nakon nekoliko mjeseci veze odlučili su se vjenčati.

 

Dana 28. lipnja 2008. vjenčana je ceremonija u sportskom kompleksu hotela “Prezident” u Beogradu. Duško i Jelena u pratnji brojnih nogometaša i kolega iz estrade vodili su događaj. Jelenin blizak prijatelj, dizajner Darko Kostić, bio je kum, a ona je izgledala fantastično u vjenčanici dizajnerske kuće “Dolce & Gabbana”, dok se Tošić odlučio za elegantno bijelo odijelo.

Njihova prva kći Atina rođena je 7. rujna 2008., a potom i druga kći Nika 7. rujna 2009. Dok je Tošić bio u Beşiktaşu, vrijeme su dijelili između Beograda i Istanbula. Unatoč nogometaševoj želji za privatnošću, njegova supruga redovito dijeli isječke iz njihova života na društvenim mrežama.

Tošić i Karleuša slovili su za jedan od najskladnijih parova u srpskoj javnosti. No, početkom 2022. domaći tabloidi raspisali su navodni incident u kojem je Duško navodno pljunuo i ošamario Jelenu pred njezinom najbližom rodbinom. Prema izvješćima, ovaj se incident dogodio nakon žestoke svađe i doveo je do službene istrage u policijskoj postaji.