Mnoga djeca poznatih ličnosti i sami postanu selebrit6iji i prate ih na hiljade ljudi na društvenim mrežama iako sami to nisu ničim zaslužili. Takva je situacija i sa djecom popularne pjevačice Cece Ražnatović, Veljkom i Tasom. Unatoč tome što je istaknuta osoba u modnoj industriji i poznata po postavljanju trendova, Anastasija Ražnatović, sada Gudelj, ovoga se puta našla na udaru kritika.Posebno su zapaženi nokti Anastasije Ražnatović.

Odlučivši se za manikuru u nježnim tonovima, supruga Nemanje Gudelje svaki je nokat ukrasila izrazitom pastelnom nijansom.Prema riječima stručnjaka, ovaj stil manikure, populariziran 1990-ih, odavno je izašao iz mode.Nadalje, iako ova manikura dočarava bit proljeća, ona ima pomalo mlad izgled.

Iako ova manikura možda nije omiljena kod većine žena, mlade djevojke imaju potencijal prihvatiti trend i ponovno ga uvesti u mainstream, zahvaljujući utjecaju Anastasije, koja je nedvojbeno jedna od vodećih trendseterica u očima domaće publike. 

Anastasija, kćerka Svetlane i Željka Ražnatovića, od malih nogu je istaknuta ličnost u javnosti. O njezinom osobnom životu opširno se govorilo, osobito nakon što se okušala u glazbenoj industriji.

 

Biografija:

Anastasija je 2012. godine bila u vezi s Nemanjom Zaladom, sinom bivšeg golmana Partizana Radeta Zalade. Kasnije, 2014. godine, počela je hodati s Kostadinom Terzićem, koji je šest godina stariji i sin je Zvezdana Terzića. Zanimljivo, Anastasijin brat Veljko je u isto vrijeme bio vjeren za Kostadinovu sestru Mašu. Anastasija je izrazila namjeru da se uda za Kostadina nakon što završi studije, ali je njihova veza prekinuta sredinom 2016.

  • U listopadu su se pojavile glasine da se Anastasija povezuje sa srpskim košarkašem Milošem Teodosićem, ali oni tu vijest nikada nisu potvrdili. Njen osamnaesti rođendan proslavila je u hotelu “Hayat”, gdje su se za zabavu pobrinule Vanja Mijatović i Aleksandra Prijović. Slavljeničkom događaju prisustvovali su brojni popularni glazbenici među kojima Zorica Brunclik, Kemiš, Ace Pejović, Saša Matić, Saša Vidić, Ognjena i Danijela Amidžić, Marina Tucaković, Ilda Šaulić, Viki Miljković i Marijana Mateus.

Marijana Mateus čak je doputovala izravno iz Londona kako bi bila tamo. Anastasia je kao sentimentalan dar dobila naušnice koje je njezin otac pomno birao prilikom njezina rođenja. Lagana kampanja na društvenim mrežama pod nazivom “Kupnja poklona za Anastasijino punoljetstvo” postala je popularna i prikupila približno 80.000 sudionika.

 

U proljeće 2021. domaći tabloidi objavili su da Anastasia izlazi s biznismenom Đorđem Kuljićem. Ovog mladog Novosađanina, školovanog u Americi, ranije su povezivali s Anjom Valente, Pixijem (ćerkom Dragana Stojkovića), Stanijom Dobrojević i Sofijom Milošević. U svibnju 2021. kružila je vijest da je par odlučio graditi zajednički život u Beogradu, a izvještaji pokazuju da je Ceca, Anastasijina majka, odobravala kćerin izbor.

Međutim, mediji su kasnije otkrili da je njihovoj petogodišnjoj vezi došao kraj u veljači 2022. Navodno je razlog rastave pripisan sve manjoj količini kvalitetnog vremena koje provode zajedno kao rezultat njihovih profesionalnih obaveza. Navodni insajderi iz pojedinih tračerskih časopisa tvrdili su da je njihov razlaz izveden na izrazito prijateljski način i da u ovaj razvod nije bilo upletenosti treće strane.

Nedugo nakon toga doznalo se da je Anastasia uplovila u romantičnu vezu s Nemanjom Gudeljom, profesionalnim nogometašem Seville. Navodno je odmah prihvatila Nemanjin poziv da posjeti Sevillu i upozna njegovu obitelj. Par često dijeli zajedničke fotografije na raznim društvenim mrežama.