Djevojka Dušana Vlahovića posjeduje neospornu ljepotu koja osvaja okolinu. Dugo je Dušan Vlahović održavao vezu s Karolinom Stramare, no njegova veza s Talijankom Megan Fox prekinuta je sredinom prošle godine. Nagađalo se o mogućem pomirenju nogometaša i Vanje Bogdanović, dugogodišnje Dušanove poznanice. Međutim, službena potvrda nikada nije stigla. Ipak, nedavno je osvanula fotografija s dočeka Nove godine na kojoj je Vlahović navodno uz Vanju. To je mnoge navelo na zaključak da je došlo do pomirenja između njih i da su ponovo ljubavni par.

 

Opći je konsenzus da ovaj čin na društvenim mrežama učvršćuje njihovu ljubav na službeni i definitivan način, prema popularnom vjerovanju. Poznavajući se od djetinjstva, Vanjino i Dušanovo prijateljstvo preraslo je u ljubav; no zbog mladenačkog duha i želje za avanturom njihova je veza bila kratkog vijeka.

 

Prema pouzdanom izvoru, putevi Vanje i Dušana prvi put su se ukrstili prije nego što je Dušan stekao slavu i bogatstvo. Uspostavili su blisku vezu, provodili su vrijeme zajedno i čak su im roditelji bili ukućani. S vremenom je njihovo prijateljstvo preraslo u nešto više, što ih je navelo da se prije pet godina upuste u romantičnu vezu. Unatoč kasnijem raskidu, ostali su u životima jedno drugoga, nastavljajući provoditi vrijeme zajedno.

Međutim, njihovi prošlogodišnji pokušaji da obnove romansu pokazali su se neuspješnima. Usred svega toga, Dušan se preselio u Italiju, zbog čega su izgubili kontakt i odvojili se jedno od drugog na društvenim mrežama. No, sudbina se umiješala i ponovno ih spojila ove godine na Ibizi. Da li će ovajput njihova ljubav potrajati ostaje da se vidi.