Marija Šerifović već nekoliko tjedana uživa u radostima majčinstva otkako je na svijet stigao njen dragocjeni sinčić Mario. Kombinacija roditeljstva i iznimnog uspjeha u karijeri učinila je 2023. godinu jednim od najneobičnijih i najdražih razdoblja u pjevačičinu životu. Pjevačica je u razgovoru za Telegraf napomenula da, kao i sve majke, žudi za snom, ali je istakla i da Mario, njen “fantastično nasmijan dječak”, uživa u novom domu. Naravno Marija ima pomoć kada je u pitanju briga o sinu a tu je pored dadilje i njena majka Verica koja se ne odvaja od unuka.

Osobu koja pjevačici najviše pomaže otkrila je ona sama u jednom intervjuu. U početnim fazama bili smo prisutni samo Verica i ja, budući da sam namjerno odlučila sve svoje raspoloživo vrijeme posvetiti njemu. Slijedom toga, u prilikama kada sam zaokupljena svojim obavezama, tražit će se dodatna pomoć, istaknula je Šerifović otkrivajući detalje Mariova susreta s djedom Rajkom.

 

Ona je za Telegraf rekla da je to iskustvo bilo ispunjeno intenzivnim emocijama. Podsjetimo, Rajko Šerifović je u intervjuu za Kurir otvoreno ispričao prve reakcije na majčinstvo svoje kćeri, izrazivši iskrenu šokiranost i bez suzdržavanja.

Rajko, unatoč tome što mu je Marija zabranila da otvoreno govori, želi prenijeti svoju ogromnu radost i zahvalnost. Proglašava se najsretnijom osobom na svijetu, jer je Marija sve uspjela izrežirati bez ičijeg znanja. Rajko izražava oduševljenje što je pozvan na susret s njihovim djetetom nakon 18 dugih godina otuđenosti. Razmišlja o novootkrivenoj vezi koju su uspostavili i cijeni poziv Marije i njezine majke da konačno upozna svoje potomke.