Una Čolić svojim jedinstvenim modnim kombinacijama, frizurama i izborom nakita ne izostaje da plijeni pažnju javnosti kad god se pojavi u javnosti. Kao kći Zdravka Čolića, renomirane balkanske zvijezde, Una svojim zanosnim stilom života ne prestaje intrigirati javnost. Ona je i protiv volje svoga oca jako aktivna na društvenim mrežama na kojima objavljuje ne samo svoje provokativne fotke nego i poneke detalje iz njihovog porodičnog doma što se pjevaču ne sviđa narfočito. Međutim svjestan je da je internet sastavni dio mlađih generacija i tako je i sa njegovim kćerkama pogotovo sa Unom.

 

O njezinim kulinarskim vještinama u posljednje se vrijeme naveliko komentira, jer svaki post koji napiše vrti se oko te teme. Za doček je Čolina kći odjenula sofisticiranu i profinjenu haljinu. U odmaku od svog uobičajenog stila, odlučila se za hrabriji makeup look, naglasivši Unine upečatljive oči i usne jarkim crvenim ružem. Što se tiče kose, odlučila se za jednostavno feniranje, što se pokazalo izvrsnom odlukom.

Ovom se prilikom odlučila ne okititi plijeničkim nakitom kako bi upotpunila svoj jednostavan i elegantan stajling, već je odabrala skroman crveni konac na ruci. Središnja točka rasprave vrti se oko ovog dodatka, koji ne samo da je pristupačan, već se također vjeruje da posjeduje mistične kvalitete. Dodatno, vrijedi napomenuti da je Jelena, supruga Novaka Đokovića, često viđena u njemu.

Dok Una Čolić izrasta u zadivljujuću mladu ženu, njezin jedinstveni stil privukao je pažnju brojnih tinejdžerica koje su je jedva čekale oponašati, što nas je navelo da predvidimo široko prihvaćanje ovog očaravajućeg talismana kao zaštite od uroka.