Ana Bekuta je od malih nogu otkrila svoju strast prema pjevanju. U početku je svoj talent iskazivala u školskom zboru, a kasnije je napredovala do nastupa s KUD-om. U to vrijeme njezin otac, pok. Branko, svirao je flautu, što ju je uvelo u Kulturno-umjetničko društvo. Unatoč svakodnevnom siromaštvu, Anini roditelji, Milica i Branko, neumorno su radili kako bi svojim kćerima osigurali ugodan život. Ana je trenutno jedna od šest cijenjenih članica stručnog žirija regionalnog glazbenog natjecanja Zvezde Granda.

Nakon što je Mulka umrla, Ana Bekuta odlučila je zanemariti ljubavne bavljenja i fokusirati se isključivo na svoju tugu. Trajanje njezine žalosti i duljina vremena u kojem će njezino srce ostati zatvoreno za nove veze i emocionalne napore tema je mnogih nagađanja. Nemoguće je previdjeti činjenicu da Ana posjeduje iznimnu ljepotu, karizmu, snagu i inteligenciju, ali i delikatnu dušu koja žudi za privrženošću i društvom muškarca.

Unatoč tome, još se nije dogodio događaj dovoljne veličine da izazove tako duboke emocije i misli zbog kojih bi ostavila po strani svoja draga sjećanja i duboke osjećaje za pokojnog Mku. Unatoč tuzi koja je prevladavala, pjevačica je nastavila sa svojim životom, okružena najbližima, održavši karijeru u cvatu. Baš kao i mnoge njezine vršnjakinje, pjevačica Ana Bekuta imala je burnu novogodišnju noć, osvojivši svoje obožavatelje svojim nevjerovatnim prisustvom.

Tijekom novogodišnjeg specijala sve su oči bile uprte u Anu dok je izlazila na pozornicu. Njezin outfit, profinjeno zeleno odijelo ukrašeno svjetlucavim šljokicama, izazvao je veliku pozornost. Bio je to odmak od njezina uobičajenog stila, što ju je činilo još zadivljujućom. Točnije, Ana je odjenula sofisticirani sako preko crne bluze s dubokim dekolteom koji je naglasio njezina široka prsa. Komplet je upotpunila ogrlica koja je savršeno pristajala uz njezin nakit. Obožavatelji su bili oduševljeni Aninim izgledom, obasuli je bezbrojnim komplimentima i zapljeskali jer daje hrabar i odvažan primjer svojim mlađim kolegicama. Bez sumnje, Bekuta se smatra ženom besprijekornog ukusa i stila, koja bez napora spaja kulturu, eleganciju i smisao za avanturu.