Nika Tošić zrači sjajem kao poznata TikTok senzacija. Kao voljeno dijete Jelene Karleuše i Duška Tošića, Nika je prikupila impresivan broj pratitelja na ovoj nadaleko priznatoj platformi, etablirajući se kao jedan od bezbrojnih izvanrednih influencera. Zanimljivo, Nikina najveća inspiracija trenutno je proslavljena brazilska manekenka Adriana Lima, što je iznenadilo mnoge koji su pretpostavili da će joj uzor biti vlastita majka. Kontinuirano impresionirajući svoje vršnjake, Nikina najnovija očaravajuća kreacija za renomirani brend Victoria’s Secret pobrala je obilje pozitivnih povratnih informacija.

Nika Tošić dosljedno uveseljava svoje vršnjake i donosi značajan broj pratitelja na raznim platformama društvenih medija. Nakon zapaženog beogradskog nastupa i izdavanja dva albuma, Jelena Karleuša sa svojom kćerkom Arti, u pratnji tete Danijele Atine i Nike, krenula je na nezaboravno putovanje u Dubai. Svoja svakodnevna iskustva Nika rado dijeli sa svojim obožavateljima, a posebno ističe svoje obožavanje zanosnih reklama u kojima se pojavljuju jedinke s oslikanim krilima u kojima graciozno pozira. Nedavno se sa sestrom i ocem odvažila u Beč, baš u vrijeme približavanja Nove godine.

Nika, kći Jelene Karleuše i Duška Tošića, stekla je reputaciju po svom avanturističkom duhu kada je u pitanju isprobavanje raznih trendova, posebno na polju frizura. Tijekom nedavnog posjeta Beču, ne samo da je pokazala svoj besprijekoran osjećaj za stil, već je pokazala i svoju urođenu praktičnost, ističući naslijeđene kvalitete koje dijeli sa svojom majkom na oduševljenje svojih obožavatelja.

Međutim, Nikina transformacija tu ne staje – ona pokazuje svoju sposobnost da bez napora transformira svoje pramenove. Koristeći tehniku ​​balayage, ona stručno posvjetljuje svoje već osunčane vrhove, što rezultira zadivljujućim novim sjajem njezine kose. Iz zbirke fotografija jasno je da je otkrila savršenu prljavobijelu nijansu koja besprijekorno pristaje uz ton njezine kože. Vidljivo je njezino zadovoljstvo novim izgledom. Nadalje, ona pokazuje ljepotu svoje kose vješto je stilizirajući u elegantnu pletenicu. Duškov otac odmah nakon što ugleda fotografiju svoje drage družice izrazi svoje obožavanje emotikonom srca. Čini se da i njezin otac cijeni promjenu koju je napravila.