Snežana Đurišić, poznata po svom očaravajućem glasu i bezvremenskim hitovima koje je snimila, slovi za jednu od najzanimljivijih žena u industriji zabave. Njezina je karijera izgrađena isključivo na ovim izvanrednim talentima. Za njeno ime se skoro nikada nije vezivao neki skandal a na sceni je pola vijeka.

Kombinacija predanog fitness režima Snežane Đurišić i pažljivo odabrane prehrane dala je impresivne rezultate. U potrazi za savršenom figurom, pjevačica je skinula više od 20 kilograma. Znatiželja oko njezinog puta mršavljenja potaknula ju je da prekine nagađanja i podijeli pravu istinu. Snežana pojašnjava da je nekoliko dana konzumirala isključivo povrće, što je u konačnici i dovelo do uspješnog uklanjanja viška kilograma. Tijekom boravka u Americi sa svojom kćeri, uspjela sam nabiti nekoliko kilograma viška. Tamošnji kulinarski krajolik savršeno se slagao s mojom popustljivom stranom, što je dovelo do viška kilograma. Međutim, to mi je poslužilo kao katalizator da iskoristim svoju discipliniranu prirodu i posvetim se strogoj dijeti na razdoblje od dva mjeseca. Pjevačica je otkrila: “Konzumirala sam isključivo lubenice i njihov osvježavajući sok, što je rezultiralo nevjerojatnim gubitkom težine od 21 kilograma”.

“Smatram se hedonistom, zbog čega moja težina varira. Redovito vježbam, uz vodstvo fitness instruktorice Danijele, u udobnosti vlastitog doma. Također se prepuštam raznim vrstama kože tretmane koji odgovaraju mojim godinama, jer vjerujem u brigu o sebi… Ipak, usred svih izbora koje imamo da poboljšamo svoj izgled, istinska ljepota zrači iznutra.Najdragocjeniji ukras je radost življenja, a žena zaista blista kada je voljena i uzvraća tu ljubav“, rekla je Snežana uz osmijeh. Napomenula je i da svoju prehranu vodi bez pomoći nutricionista. Snežana Đurišić držala se posebnog režima ishrane u kojem je izbacivala sve namirnice koje se ne slažu s njezinim organizmom, što je rezultiralo potpunim izbacivanjem slatkiša i svih oblika tijesta iz obroka.

Nemam nikakvu pomoć; sama sam odgovorna za svoje prehrambene odluke. Iako sam prethodno tražila savjet nutricionista. Svjesna sam da bih trebala ograničiti konzumaciju slatkiša i peciva, unatoč svojoj dubokoj naklonosti prema njima. Stoga, kada se i hranim, trudim se da ih konzumiram umjereno, Vanja pak ima proždrljiv apetit, rado ždere sve što pripremim, ali nama je apsolutno najdraže jelo moj poznati sataraš, odnosno bećar paprikaš.