Saša Matić, proslavljeni pjevač sinoć je u Beogradu osvojio publiku na Trgu Republike spektakularnim koncertom koji se poklopio s dočekom Srpske nove godine. U prvim redovima publike, među okupljenim oduševljenim ljubiteljima narodne glazbe, sjedila je njegova najveća podrška i pratilja dva desetljeća, supruga Anđelija, osvojivši velik broj ljudi koji uživaju u užitku narodne glazbe.

Saša i Anđelija već godinama uživaju u skladnom braku, blagoslovljenom dvjema kćerkama Tarom i Aleksandrom. Unatoč Sašinom oštećenju vida, to nije spriječilo duboku ljubav koju njegova supruga gaji prema njemu u srcu. Tijekom njegova života, ona mu je dosljedno pružala nepokolebljivu podršku i pokazala se kao stup snage, što je pokazao njihov brak koji traje više od dvadeset godina.

Saša i njegova supruga u dugogodišnjoj su vezi, no rijetka je pojava vidjeti ih zajedno u javnosti, ostavljajući nam ograničene mogućnosti promatranja njezinog izgleda. Slično tome, njezin suprug nije od onih koji otvoreno govore o svom privatnom životu u javnosti, iako postoji nekoliko poznatih detalja. Nesvakidašnja ljubavna priča Saše i Anđelije započela je na jednom od Sašinih zanosnih nastupa, gdje su planule početne iskre njihove veze. Od tog trenutka ostali su nerazdvojni. Nakon kratke romanse, donijeli su iskrenu odluku da svoju ljubav učvrste svetom vezom braka 2003. godine.

Susret nam je omogućio zajednički poznanik koji nas je upoznao. Nakon koncerta okupio nas je naš prijatelj i od tog dana smo nerazdvojni, ispričao je Matić za domaće medije. Saša je ranije medijima otkrio spoznaju da je ona žena koja će zauvijek biti uz njega. Kada shvatite da ste pronašli ne samo prijatelja, već i pouzdanog saveznika koji će biti uz vas i podići vas u potrazi za vašim težnjama, možete biti sigurni da je vaša potraga završena i da ste otkrili savršenog suputnika . Kao što je pjevač prikladno rekao, to je osoba za cijeli život.