Branislav Lečić, 67-godišnji glumac, bio je u braku s Ivanom Vujadinović 13 godina. Njihova zajednica rezultirala je rođenjem kćeri Ane i sina Ivana. Ana je nedavno oduševila svoje pratitelje na Instagramu podijelivši fotografiju svoje majke na kojoj ponosno pokazuje svoj izgled. S obzirom na to da se bivša supruga Branislava Lečića ne pojavljuje često u medijima, iznenadilo je kada se glumica oglasila uz svoju majku.

Leka je 2007. godine raskinuo brak s Ivanom, navodno zbog njezinih prijevara, o čemu su naširoko pisali mediji. Nakon njihovog rastanka, u zajednici su počele kružiti glasine da je Ivana Branislava zamijenila stjuardom, što je dovelo do raspada njihove veze. No, i Lečić i njegov bivši partner odbili su komentirati te optužbe.

Kad je riječ o romantičnim aferama Branislava Lečića, najnovije vijesti otkrile su da je glumac bio u vezi s 30 godina mlađom ženom. Glumčev prijašnji brak s voditeljicom Ninom Radulović dobro je dokumentiran, no upravo je njegova prva supruga izazvala veliku pozornost zbog navodnih okolnosti oko njihova razvoda.

Potkraj 2007. godine Ivana i Branislav objavili su da je njihova tri desetljeća duga zajednica rezultirala rođenjem Ane i Ivana. U to su vrijeme kružile glasine da je Ivana, koja je također bila stjuardesa, gajila romantične osjećaje prema kolegici stjuardesi, što je navodno dovelo do razvoda para. Međutim, nikada nije stigla službena potvrda ovih optužbi. S druge strane, Branislav je uplovio u romantičnu vezu s Ninom Radulović, koja je ubrzo postala njegova supruga, gospođa Lečić. Nakon osam godina zajedničkog života lijepa voditeljica i glumac odlučili su se rastati i razvesti iako imaju sina Lea.Trenutačno Lečić uživa sa svojom djevojkom Jelenom, 37-godišnjom asistenticom na fakultetu koja se bavi crtanjem i ilustracijom.